Cruises met de Celebrity Constellation

Een cruise met een groen tintje in weelderige luxe

Op het cruiseschip Celebrity Constellation worden passagiers 100% in de watten gelegd. Als u wilt is er zelfs een privébutler voor u aanwezig. De restaurants zijn uitstekend en leggen zich toe op gezonde voeding. Geniet van een grote bloemen- en plantenkas aan boord en kunstgaleries die ook veilingen organiseren. Na het uitleven in de fitnessruimte kunt u heerlijk ontspannen onder de kundige handen van een masseur.

Cruisen op een groen schip

Luxe en gezond zijn de kernwoorden van het cruiseschip Celebrity Constellation. Het schip maakt deel uit van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises en vaart ook uit voor Kras. Het 5 sterren cruiseschip legt zich er op toe u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden. Met de keuze voor een luxe suite is er zelfs een persoonlijke butler voor u beschikbaar. Op deze cruise vindt u ook de Conservatory: een grote botanische tuin in een kas waarin bloemen en planten, tuinen en fonteinen zijn. Deze bijzondere voorziening maakt het schip populair voor een huwelijksreis.

Wining and dining

De Constellation beschikt over drie restaurants. De nadruk ligt uitdrukkelijk op gezonde voeding die is samengesteld met pure producten. Ook in het buffetrestaurant worden de gerechten vers voor u gemaakt. Daarnaast kan er in specialiteitenrestaurants gedineerd worden. Zo is er een Toscaans steakhouse en een restaurant dat is ingericht als een oceaanstomer van een eeuw geleden. En in de wijnkelder wordt u ingewijd door een sommelier over de ‘ins’ en ‘outs’ van diverse wijnen.

Luxe ontspanning op zee

Shopliefhebbers kunnen hun hart ruimschoot ophalen aan boord van de Celebrity Constellation. Bijvoorbeeld in de boetiekjes met juwelen, cosmetica en parfums. Er zijn ook een paar kunstgalerieën waar men bij tijd en wijle een veiling houdt. Als u wat meer spanning zoekt, kunt u uw geluk beproeven in het casino waar onder meer blackjack en roulette gespeeld worden. Voor de lijfelijke in- en ontspanning is er de Wellness en Spa. Hier vindt u een goed geëquipeerde fitness en allerlei schoonheids- en ontspanningsbehandelingen, waarbij de nadruk ligt op Oosterse behandelingen. Er zijn diverse massages en u kunt zelfs een acupunctuurbehandeling ondergaan. Dein daarna nog even na in het Solarium, een prachtig overdekt zwembad waarvan het dak open kan met mooi weer. In het seizoen is er voor de kinderen een op maat gemaakt pakket met activiteiten die ook een educatieve ondertoon hebben.

1 Cruise met de Celebrity Constellation van Celebrity Cruises gevonden
Cruise
v
Celebrity Cruises
v
Celebrity Constellation
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Middellandse Zee(1)
Land
Griekenland(1)
Italië(1)
Kroatië(1)
Montenegro(1)
Slovenië(1)
Soort vakantie
xCruisev
Soort Cruise
Cruise-only (zonder vlucht)(1)
Zeecruise(1)
Rederij
xCelebrity Cruisesv
Schip
xCelebrity Constellationv
Vertrekperiode
Binnen 1 week(1)
Binnen 2 weken(1)
Binnen 1 maand(1)
September 2018(1)
Reisduur
10-14 dagen(1)
Klantbeoordeling
Geen beoordeling(1)
Aantal sterren
4 sterren(1)
Faciliteiten
Airco(1)
Discotheek(1)
Entertainment(1)
Fitnessruimte(1)
Kindvriendelijk(1)
Lift(1)
Sauna(1)
Winkeltjes(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Vervoersoort
Cruise(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.