Cruises met de Celebrity Eclipse

Op reis met glasblazers en gras onder de voeten

De Eclipse is een van de 5 sterren cruiseschepen van Celebrity Cruises. Dat betekent dat u goede service en veel luxe kunt verwachten, tot aan een eigen butler toe. Relax op het bovendek in de Lawn Club op een vers gemaaid gazon. Of laat u tijdens ‘The Hot Glass Show’ inwijden in de kunst van het glasblazen. En geniet in de onovertroffen cocktailbar van de Eclipse.

‘High class & glass’

De Celebrity Eclipse is een van de schepen van Celebrity Cruises, een Amerikaanse rederij met uitsluitend 5 sterren schepen. Zo ook de Eclipse, die met 1.250 bemanningsleden alle 2.850 passagiers de tijd van hun leven bezorgen. De crew heeft een standaard hoog te houden en doet dat met verve. Vooral de suites zijn zeer luxe ingericht waarbij u exclusief een butler tot uw beschikking heeft. Heel speciaal op de Celebrity Eclipse is het glaswerk. Aan boord is een glasmuseum dat het verhaal vertelt van de ontwikkeling van glas door de eeuwen. Bovendien geven professionele ambachtslieden demonstraties glasblazen in ‘The Hot Glass Show’.

Relaxen met de voeten in het gras

Aan boord vindt u de World Class Bar waar het barpersoneel de rituelen van het cocktail maken in ere houdt. De sfeer en kleding aan boord zijn informeel. Maar als u nog eens de ‘echte’ cruisesfeer wilt proeven, kunt u deelnemen aan de gala-avonden van de Celebrity Eclipse waar u in chique kledij van de partij kunt zijn. Het Moonlight Sonata restaurant is het hoofdrestaurant dat prachtig is vormgegeven met kroonluchters. Volledig uniek is de Lawn Club die een keurig gemaaid gazon heeft als vloerbedekking. Deze country club bevindt zich op het bovenste dek. Met blote voeten op gras staan midden op zee, wie wil dat niet?

Sport en ander vermaak

U hoeft niet stil te zitten tijdens de reis. Aan boord zijn voldoende mogelijkheden om te sporten. Er is een joggingparcours, een basketbalveld en een uitgebreid fitness center. Als u het lijf wilt laten verwennen kan dat in de Canyon Ranch SpaClub. Het is een echt ‘herborium’ met een waaier aan massages en schoonheidsbehandelingen die u de ultieme ontspanning geven. Ontspannend is ook het entertainment van de bovenste plank. Een van de voorstellingen in het theater van de Celebrity Eclipse wordt uitgevoerd in samenwerking met het wereldberoemde Cirque du Soleil, dat een spetterend artistiek optreden verzorgt.

3 Cruises met de Celebrity Eclipse van Celebrity Cruises gevonden
Cruise
v
Celebrity Cruises
v
Celebrity Eclipse
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Soort vakantie
xCruisev
Rederij
xCelebrity Cruisesv
Schip
xCelebrity Eclipsev
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.