Cruises met de Celebrity Reflection

Moderne faciliteiten, stijlvol interieur en persoonlijke service

Tijdens een cruise met de Celebrity Reflection verblijft u op een ‘varend hotel’ waarbij u wordt omringd door een modern en elegant interieur. Dit 4 sterren cruiseschip van Celebrity Cruises kent talloze unieke faciliteiten en entertainmentmogelijkheden waardoor hete hele gezin een onvergetelijke cruisevakantie zal beleven. De specialiteitenrestaurants zorgen voor een culinaire wereldreis op dit luxe schip.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

De stijlvolle Celebrity Reflection

Laat uzelf tijdens een cruise met de Celebrity Reflection omringen door het toppunt van stijl. Dit 4 sterren schip van Celebrity Cruises kent namelijk een award winnend design, waarbij geen cent bespaard lijkt te zijn om een bijzonder en modern interieur te creëren. Uniek op dit schip is bijvoorbeeld The Lawn Club op het bovenste dek, het grasveld van 2000 m² waar u ontspannen kunt picknicken of wandelen. Of wat te denken van de comfortabele en ruim ingerichte cabines waarvan ruim 85 procent de beschikking heeft over een privébalkon. Aangezien er op dit luxe cruiseschip ongeveer één bemanningslid aanwezig is per hut, is een persoonlijke service gegarandeerd en komt u aan boord niets tekort.

Cruisen op een varend hotel

De vele faciliteiten die aanwezig zijn tijdens een cruise met de Celebrity Reflection, maken van dit luxe cruiseschip bijna een ‘varend winkelcentrum’. Zo kunt u uitgebreid shoppen in luxe boetiekjes als Michael Kors en Bulgari, is het mogelijk om een gokje te wagen in het Fortunes Casino of bezoek juist een spectaculaire glasblaasshow in het theater. Kinderen kunnen dagelijks in de Fun Factory knutselen en spellen spelen, terwijl tieners in de X Club vermaakt worden met spannende games en swingende discoavonden. Op culinair gebied kunt u aanschuiven in één van de verschillende specialiteitenrestaurants zoals de tapasbar Qsine, of dineer onder de sterrenhemel in de Lawn Club Grill.

Een oase voor rustzoekers

Wie tijdens een cruise van Kras compleet tot rust wil komen, is op de Celebrity Reflection helemaal op zijn plek. Dit luxe cruiseschip kan namelijk worden gezien als een oase voor rustzoekers, dankzij de aanwezigheid van rustgevende wellness faciliteiten. Zo kunt u in de Canyon Ranch SpaClub genieten van de bijzondere infrarood sauna en aromatische stoomruimte, of breng lichaam en geest in harmonie in de relaxruimte Persian Garden. Wanneer u weer voldoende energie heeft opgeladen is het mogelijk om spinninglessen te volgen in het fitnesscentrum, kunt u uw vaardigheden testen op de croquetbaan, maar is het ook mogelijk om te ‘slam dunken’ op het basketbalveld.