Cruises met de Costa Magica

Leef ‘La Dolce Vita’ op dit luxueuze schip van Costa Cruises

Het luxe 4 sterren cruiseschip Costa Magica van rederij Costa Cruises ademt de ontspannen en warme sfeer uit Italië. Het Italiaanse karakter van dit schip is ook te herkennen aan de culinaire hoogstandjes die aan boord worden geserveerd. Bovendien is door de moderne faciliteiten en het diverse entertainmentprogramma deze cruise geschikt voor het hele gezin.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Cruiseschip met een Italiaans karakter

Beleef ‘The Magic of Italy’ tijdens een cruise met het 4 sterren cruiseschip Costa Magica. Dit schip van de Italiaanse rederij Costa Cruises laat u namelijk op magische wijze kennis maken met talloze hoogtepunten uit dit Zuid-Europese land. Zo is het sfeervolle interieur geïnspireerd door de meest karakteristieke steden en gebieden van Italië, terwijl de scheepsdekken namen hebben van Italiaanse grootmeesters als Michelangelo en Leonardo da Vinci. Bovendien wordt u aan boord omringd door kunstwerken afkomstig uit de Milanese kunstacademie Accademia di Brera. Verder zijn in de 1.300 comfortabele hutten en 58 luxe suites alle moderne faciliteiten aanwezig die u kunt verwachten.

Een cruise voor het hele gezin

De Italiaanse oorsprong van de Costa Magica is ook terug te zien aan de gastronomische hoogtepunten die aan boord worden geserveerd. Neem bijvoorbeeld plaats in de exclusieve Vincenza Tavernetta Club waar u kunt genieten van verfijnde gerechten, of smul van een authentieke pizza die geserveerd wordt in het informele restaurant ‘The Bellagio Buffet’. De diverse activiteiten die u aan boord kunt ondernemen, zorgen ervoor dat een cruise met Costa Magica geschikt is voor het hele gezin. Kinderen kunnen vliegensvlug van de glijbaan zoeven of meedoen met een knutselochtend in de Squok Club. Terwijl het voor volwassen mogelijk is om een gokje te wagen in het casino en een spectaculaire show kunnen bewonderen in het theater.

Diverse en multifunctionele faciliteiten

Wie liever sportief bezig is tijdens een cruise van Kras, zal zich op de Costa Magica ook compleet op zijn gemak voelen. Zo beschikt het bovenste dek over een multifunctioneel sportveld waar sporten te beoefenen zijn als voetbal, basketbal en tennis. Terwijl u natuurlijk ook gebruik kunt maken van de moderne apparatuur die te vinden is in de fitnessruimte. Er zijn aan boord ook vele faciliteiten aanwezig die gericht zijn op rust en ontspanning. Ervaar een rustgevend gevoel tijdens een bijzondere hydromassage of verlies eenvoudig uw ‘luie zweet’ in de stomend hete sauna.