Cruises met de Costa Mediterranea

Cruise in Italiaanse stijl op een charmant en innovatief schip

Wie aan boord stapt bij Costa Mediterranea waant zich in een 17e eeuws paleis. Dit schip van rederij Costa Cruises is geïnspireerd door Italiaanse elegantie met verfijnde details en een rijke kunstcollectie. Geniet van culinaire hoogstandjes bij Ristorante degli Argentieri, waar u wordt omringd door artistieke zilverwerken. Sportievelingen kunnen terecht in de fitnessruimte terwijl in de Oschia Spa rust en ontspanning centraal staat.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

17e eeuwse sferen van Italië

Dat het schip Costa Mediterranea van rederij Costa Cruises wordt gezien als een varend paleis is geheel terecht. De kostbare materialen, unieke kunstwerken en perfect uitgewerkte details geeft dit 4 sterren schip, dat in 2003 aan de Costa-vloot werd toegevoegd, een magische allure. De twaalf dekken van dit luxe cruiseschip zijn vernoemd naar mythologische en historische figuren als Cleopatra, Pandora en Pegaso. Daarnaast zijn veel ruimtes geïnspireerd op de 17 e eeuw van Italië. Maar liefst 2.112 passagiers kunnen aan boord van dit luxe cruiseschip, terwijl de ruim 920 crewleden voor een uitmuntende persoonlijke service zorgen.

Als een prins of prinses aan boord

Ook wanneer u gaat dineren bij een van de restaurants aan boord voelt u zich als een echte prins of prinses. Schep uw bordje vol bij het uitgebreide buffet, of ga sfeervol tafelen bij Ristorante degli Argentieri waar u wordt omringd door een bewonderenswaardige collectie van handgemaakt zilverwerk. Stap tijdens een cruise van Kras met het luxe cruiseschip Costa Mediterranea ook zeker eens naar binnen bij Café Florian, dat een exacte kopie is van het gelijknamige café op het San Marco-plein in Venetië. Nagenieten van de culinaire hoogstandjes onder het genot van een glaasje cognac kan in de Cognac & Cigar Bar.

Welzijn en sport

Gedurende uw dagen op zee valt er genoeg te beleven aan bord van de Costa Mediterranea. Waag een gokje in het casino, ga shoppen bij de verschillende kledingwinkels of woon spectaculaire shows bij in het Osiris theater. Voor optimale ontspanning kunt u naar binnen stappen bij Oschia Spa, een twee verdiepingen tellend wellnesscentrum. Plons gerust eens in een van de 4 baden voor een hydromassage of laat uw zweet eruit werken in de bloedhete sauna. Sportievelingen kunnen in de ruim opgezette fitnessruimte hun zweet er op een andere manier uitwerken waarbij het uitzicht op zee een fijne bijkomstigheid is. Om af te koelen staan er meerdere zwembaden gereed en er is zelfs een waterglijbaan aanwezig voor de nodige waterpret.