Cruises met de Costa neoRiviera

Cruise met een vernieuwend concept en een uniek karakter

Costa Cruises laat u kennis maken met ‘The new pleasure of cruising’ tijdens een cruise op het comfortabele schip Costa neoRiviera. Ontdek het mediterrane karakter van dit schip, dat terug is te zien aan de hartverwarmende service van de crew en de gastronomische hoogtepunten die worden aangeboden. Bovendien wordt u aan boord omringd door moderne faciliteiten en een elegant interieur.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Een nieuwe manier van cruisen

Ervaart u straks ‘The new pleasure of cruising’ aan boord van het comfortabele cruiseschip Costa neoRiviera? Dit schip van de Italiaanse rederij Costa Cruises kent namelijk een huiselijk en warm karakter dat geïnspireerd is op de charme van Mediterrane kustgebieden. Zo heerst er een intieme en kleinschalige sfeer op dit schip, wat terug te zien is aan de persoonlijke service van de deskundige crew. Doordat het cruiseschip in 2013 is gerenoveerd, wordt u aan boord omringd door een modern en elegant interieur. Bovendien zijn alle hedendaagse faciliteiten aanwezig waardoor een onbezorgde en ontspannen cruisevakantie gegarandeerd is.

Cruiseschip met een mediterrane stijl

Aan boord van de Costa neoRiviera is de mediterrane sfeer van dit schip ook duidelijk te herkennen aan de gastronomische hoogtepunten die aan boord worden geserveerd. Zo is het mogelijk om op het bovenste dek romantisch te dineren onder een fonkelende sterrenhemel, terwijl het menu is samengesteld door de Italiaanse Universiteit voor Gastronomische Wetenschappen. Breng ’s avonds ook zeker eens een bezoek aan het bruisende theater, waag een gokje in het casino of swing de hele nacht mee in de discotheek. Hoewel de entertainmentmogelijkheden op dit schip voornamelijk gericht zijn op volwassenen, worden er in de Squok Club dagelijks activiteiten georganiseerd voor kinderen zoals knutselochtenden en speurtochten.

Sportief of ontspanning?

Voor sportievelingen is het op de Costa neoRiviera mogelijk om energiek aan de slag gaan in de fitnessruimte, of probeer eens wat ballen te ‘smashen’ op het volleybalveld dat is gebouwd op het scheepsdek. Wie liever goed tot rust wil komen tijdens een cruise van Kras, kan zichzelf op dit comfortabele cruiseschip van Costa Cruises laten verwennen in het wellness center. Plons hier bijvoorbeeld in het bubbelende water van de jacuzzi, geniet van een rustgevende massagebehandeling of zwem ontspannen een paar baantjes in het overdekte zwembad.