Cruises met de Costa Pacifica

De muzikale klanken van de oceaan

Aan boord van het 4 sterren cruiseschip Costa Pacifica heerst een Italiaanse charme en daarnaast zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig. Het paradepaardje aan boord is de wellness-wereld van Samsara Spa. Wie liever actief bezig wil zijn tijdens een cruise met de luxe Costa Pacifica kan zijn energie kwijt op het joggingparcour, of waan u een echte autocoureur in de grand-prix simulator.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Vrolijke en muzikale sferen

Aan boord van de Costa Pacifica staat alles in het teken van muziek. De kleurrijke en vrolijke ruimtes zijn namelijk geïnspireerd op de muziek en bieden elk een verschillende symfonie. De muziekstukken die speciaal voor uw verblijf gecomponeerd zijn door maestro Mauro Pagani is overal aan boord te horen. Daarnaast is de muziek ook terug te zien in de aankleding van het schip dat behoort tot de Italiaanse rederij Costa Cruises. Wie zelf een muzikale carrière ambieert, kan in de opnamestudio aan boord een eigen soundtrack opnemen. De ongedwongen Italiaanse sfeer en nieuwste innovaties zorgen voor een geweldige cruisevakantie met Kras. Dit schip van de Costa vloot dat gedoopt is in 2009, beschikt over maar liefst 1.504 hutten waarvan 505 met privé balkon.

Culinair genot aan boord

Uiteraard zijn ook de restaurants aan boord sfeervol en vrolijk ingericht. Costa Pacifica beschikt over 5 prachtige restaurants waar het genieten is van een verscheidenheid aan culinaire gerechten. Smul van een verse pizza bij de Italiaanse pizzeria of kies voor een uitgebalanceerde maaltijd in het Samsara Restaurant. Naderhand kan de avond afgesloten worden met een drankje in de gezellige Piano Bar Rick’s, waag een gokje in het altijd spannende Casino Flamingo of tuur naar een spectacualire film in de openluchtbioscoop. Voor echte feestgangers is er een discotheek genaamd Discoteca Fever aan boord waar de meest swingende nummers worden gedraaid om helemaal op los te feesten.

De wellness-wereld van Costa Pacifica

Tijdens een cruise met de Costa Pacifica zijn er talloze entertainmentmogelijkheden voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken met speurtochten, spelletjes en themafeesten in de Squok Club, terwijl sportievelingen zich kunnen zich uitleven op het joggingparcour in de openlucht of in de gym. Maar liefst 4 zwembaden zijn aanwezig om baantjes te zwemmen of lekker te dobberen. Daarnaast beschikt de Costa Pacifica over een heuse grand-prix simulator in een echte Formule 1 raceauto. Om optimaal te relaxen kunt u plonsen in één van de hydromassagebaden, of ontspannen in het Turks stoombad van de Samsara Spa.