Cruise Costa Rica - De beste cruise aanbiedingen

Per luxe cruiseschip naar deze tropische parel in Midden-Amerika

Natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in Costa Rica. Dit land in Midden-Amerika wordt versierd door tropische regenwouden, witte zandstranden en groene jungles. Om ook de vele koffie- en bananenplantages niet te vergeten. Tijdens een cruise Costa Rica kunt u vanuit Puerto Limon het Veragua regenwoud en het Nationaal Park Tortugeuro verkennen. Gifgroene kikkers, krokodillen, schildpadden en toekans kunnen hier gezien worden.

De tropische natuur van Costa Rica ontdekken

Gifgroene kikkers die zich schuil houden in het regenwoud, schildpadden die eieren leggen op de witte zandstranden en houten ossenkarren die het straatbeeld bepalen in de steden. Het is allemaal te ontdekken tijdens een cruise Costa Rica. Dit land in Midden-Amerika werd rijkelijk bedeeld toen de natuur werd uitgereikt. Dampende mangroves, mistige regenwouden, imposante vulkanen en eindeloze stranden vormen samen het decor van Costa Rica. Natuurliefhebbers zullen tijdens een cruisevakantie Costa Rica ogen tekort komen. Zodra het luxe cruiseschip van de Holland America Line aanlegt in de havenstad Puerto Limon kunt u op excursie naar het Veragua regenwoud. Een verhoogd wandelpad voert u dwars door de jungle. Houd uw ogen goed open want misschien spot u de kleurrijke toekan wel!

Ontspannen op het paradijselijke Playa Bonita

Luieren doet u tijdens een cruise Costa Rica op een van de stranden van Puerto Limon. Zo ligt Playa Bonita in een baai met diepblauw water van de Caribische Zee. Het parelwitte strand en de wuivende palmbomen maken het paradijselijke plaatje compleet. Playa Bonita is ook de plek waar surfers graag hun kunsten vertonen. Terwijl u sipt van een mojito op het terras van Quimbamba Restaurante kunt u de surfers gadeslaan. Duikt u toch liever de jungle in tijdens de cruisevakantie in Costa Rica? Maak vanuit Puerto Limon dan een boottocht door de dichtbegroeide kanalen van het Nationaal Park Tortugeuro. Hier spot u mogelijk schildpadden, krokodillen en luiaarden: unieke vakantieplaatjes!

Kennis maken met de Costa Ricaanse koffie

Naast de vele natuurparken laat het landschap van Costa Rica zich ook kenmerken door de koffie- en bananenplantages. Deze exportproducten zijn enorm belangrijk voor het land. De Costa Ricaanse koffie behoort dan ook tot de beste koffie ter wereld. Tijdens een cruise Costa Rica kunt u een kijkje nemen bij een koffieboerderij aan de rand van de hoofdstad San Jose. Het is zo'n 1,5 uur rijden van de cruisehaven in Puerto Caldera naar San Jose. Na een rondleiding over de plantage mag u natuurlijk proeven van de Costa Ricaanse koffie. Vergeet u niet een zakje koffiebonen mee naar huis te nemen als souvenir? Zo steunt u meteen de lokale boeren én proeft u misschien wel van het beste kopje koffie ooit! Bekijk dus snel de cruise aanbiedingen naar Costa Rica van Kras!

Verfijn uw keuze
6 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
per Zuiderdam
  • Inclusief vliegreis, transfers en 3 hotelovernachtingen
  • Cruise vanuit Fort Lauderdale
  • o.a. Aruba, Cartagena en Panamakanaal
  • 16 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum16-03-2020
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2179
LG