Cruises met de MS Marco Polo

Elegante en stijlvolle cruises met topfaciliteiten

Beleef een onvergetelijke cruise-ervaring met Marco Polo. Bij dit intieme schip van rederij Cruise & Maritime Voyages staat service en gezelligheid hoog in het vaandel. Geniet van sublieme gerechten in het Waldorf Restaurant of ga lekker ontspannen in het Jade Wellness Center. ’s Avonds kunt u een spectaculaire show bewonderen in het theater of de gezelligheid opzoeken bij de swingende Scots Bar.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Droomcruise gericht op volwassenen

Beleeft u straks een onvergetelijke cruise met het comfortabele cruiseschip Marco Polo? Dit schip van de Britse rederij Cruise & Maritime Voyages biedt plaats voor 820 gasten en is daardoor één van de kleinere schepen. Op dit geliefde schip heerst een intieme sfeer waarbij u omringd wordt door een klassieke en elegante uitstraling aan boord. De luxe hutten en suites zijn allemaal voorzien van de benodigde faciliteiten. Daarnaast voldoet de Marco Polo in alle opzichten aan de modernste veiligheidsnormen zoals een milieuvriendelijk afvalsysteem en een ijsbestendige romp. Hierdoor kunnen cruises naar de meestafgelegen gebieden als Antarctica worden gemaakt.

Culinair genot aan boord

Uiteraard wordt u ook op culinair gebied goed in de watten gelegd aan boord. Smul van tongstrelende gerechten in het Waldorf Restaurant of smul van culinaire hoogstandjes in het informele Marco’s restaurant. Aan boord zijn vijf lounges aanwezig waar u tijdens een cruisevakantie met Marco Polo fijn kunt vertoeven. Nip aan een tropische cocktail terwijl u uitkijkt op de schitterende oceaan bij Palm Garden, of neem plaats bij de stijlvolle Columbus Lounge. Nachtbrakers kunnen zich goed uitleven in de gezellige Scots Bar.

Vermaak voor iedereen

Na een bruisende avond aan boord kunt u de volgende dag perfect bijkomen in het Jade Wellness Center. Kies voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, een ontspannen massage of stap in de hete sauna. Om af te koelen kunt u een plons nemen in het zwembad dat te vinden is op het sfeervolle achterdek. Of ga lekker badderen in een van de drie jacuzzi’s aan boord. Voor wie zichzelf op een nieuwe coupe wil trakteren, is er zelfs een haarsalon aanwezig. Helemaal opgedoft bent u klaar om ’s avonds te flaneren. Gaat u een spectaculaire show bijwonen in het theater of liever een goed boek verslinden in de bibliotheek? Met een cruise van Marco Polo bij Kras is er genoeg vermaak waardoor vervelen aan boord onmogelijk is.