Wilt u zich laten onderdompelen in een unieke cultuur? Stap dan aan wal tijdens een cruise Gibraltar. Dit schiereiland ten zuiden van Spanje heeft een duidelijk Brits tintje, waardoor het een ervaring op zich is. Tijdens een cruisevakantie Gibraltar spot u bijzondere vogels en de enige wilde apen van Europa. Geniet ook van indrukwekkende vergezichten tijdens uw kabelbaantocht naar de top van de rots van Gibraltar.

Gibraltar: Spaans schiereiland met een Brits tintje

Op het eerste gezicht is Gibraltar een gewoon schiereiland in het zuiden van Spanje, maar wat het zo bijzonder maakt, is dat het onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk. Waan uzelf in Groot-Brittannië tijdens een cruise in Gibraltar: Eet ‘fish and chips’ of maak een vakantiekiekje in een van de karakteristieke rode telefooncellen. Toch biedt het schiereiland bijzondere ervaringen die u niet in Groot-Brittannië zult hebben. In Main Street kunt u naar hartenlust belastingvrij shoppen in de vele winkels of genieten van het mediterrane klimaat op een van de terrassen. Terwijl u hier geniet van de lokale lekkernij ‘profiteroles’, spot u misschien wel roodpootvalken en haviken. De ligging van Gibraltar, tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse zee, maakt Gibraltar tot hét rustpunt voor grote aantallen vogels op hun trekwegen.

Cruisevakantie naar rotsachtig Gibraltar

Wanneer u tijdens een cruise Gibraltar met het luxe cruiseschip van Cruise & Maritime Voyages aanlegt in de cruisehaven, ziet u onmiddellijk de rots van Gibraltar. Deze kalkstenen rots rijst met zijn 424 meter machtig boven de Middellandse zee uit en waakt over de stad. Ieder kwartier gaat er een kabelbaan naar de top van de rots. Onderweg spot u Berberapen, de enige wilde apen van Europa, terwijl de stad achter u steeds kleiner wordt. De beboste glooiingen van de rots leiden u naar de top waar u een adembenemend uitzicht heeft over het eiland, de helderblauwe Straat van Gibraltar en het aan de overkant gelegen Afrika. Diep in de rots van Gibraltar liggen prachtige grotten waaronder de St. Michael’s Cave. Hier bewondert u schitterende kalksteenformaties die samen met de lichteffecten en begeleidende muziek een magisch spel vormen.

Verfijn uw keuze
4 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Wereldcruise 2020, ontdek de wereld vanaf het water
Wereldcruise 2020, ontdek de wereld vanaf het water
per MS Columbus
  • Nooit eerder vertoond
  • Midden- en Zuid Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland
  • Vertrek Rotterdam & aankomst Amsterdam
  • 121 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-01-2020
Reisduur121 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf7999
L
7,7goed7 beoordelingenKaart
Bekijk reis
7,6
54 beoordelingen Cruises Gibraltar door reizigers van Kras