Cruises met de ms Nieuw Amsterdam

Luxe cruiseschip met het bruisende karakter van New York

Op het 5 sterren cruiseschip waant u zichzelf bijna in het bruisende New York dankzij het klassieke en kunstzinnige interieur van dit luxe schip. Verder wordt u omringd door kostbare kunstwerken van artiesten als Warhol en Lichtenstein, terwijl aan boord ook talloze moderne faciliteiten aanwezig zijn. Door het diverse entertainmentprogramma is deze cruise bovendien geschikt voor het hele gezin.

Waan uzelf in ‘The Big Apple’

Laat uzelf onderdompelen in de glamoureuze sfeer van New York aan boord van het luxe 5 sterrenschip MS Nieuw Amsterdam. Het uiterlijk van dit schip van de Holland America Line is namelijk geïnspireerd door het bruisende karakter van ‘The Big Apple’. Zo hangt aan het plafond in het Atrium een levensgroot kunstwerk dat de omgekeerde skyline van New York uitbeeld. Kunstliefhebbers kunnen ook andere fascinerende kunstwerken bewonderen aan boord van dit schip zoals kostbare schilderijen van Andy Warhol en Roy Lichtenstein. Verder zorgen de teakhouten vloeren, koperen trapleuningen en de zachtleren fauteuils voor een klassieke en majestueuze uitstraling.

Een majestueus cruiseschip

Aan boord van dit luxe cruiseschip, dat in 2010 is gedoopt door koningin Maxima, zijn vele moderne faciliteiten aanwezig. Stap in de MS Nieuw Amsterdam bijvoorbeeld naar binnen bij de Greenhouse Spa & Salon, waar u kunt ontspannen in het hydromassagebad of in de stomend hete sauna. Het is ook mogelijk om in dit uitgebreide wellness center gebruik te maken van de geavanceerde fitnessapparatuur. Vervolgens kunt u op het panoramadek aan boord met een verfrissende cocktail genieten van het verbluffende uitzicht wanneer u langs het zwembad ligt.

Een bruisend entertainmentprogramma

Aan boord van de MS Nieuw Amsterdam zijn tijdens een cruise van Kras entertainmentmogelijkheden aanwezig voor het hele gezin. Zo vermaken kinderen zichzelf uitstekend in Club HAL waar activiteiten zoals speurtochten en ‘ijscofeesten’ worden georganiseerd. Terwijl er voor tieners sporttoernooien worden georganiseerd in de Teen Lof of kunnen gaan games op consoles. Aan gastronomische hoogstandjes is ook geen gebrek op dit schip van de Holland America Line. Smul bijvoorbeeld van overheerlijke gerechten in het Aziatische restaurant Tamarind of geniet van verfijnde wijnsoorten in de wijnproeverslounge. De avond kunt u vervolgens afsluiten in de B.B. King’s Blues Club waar de zwoele soulmuziek voor een heerlijk vakantiegevoel kan zorgen.

2 Cruises met de ms Nieuw Amsterdam van Holland America Line gevonden
Cruise
v
Holland America Line
v
ms Nieuw Amsterdam
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Soort vakantie
xCruisev
Rederij
xHolland America Linev
Schip
xms Nieuw Amsterdamv
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Vervoersoort
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.