Cruises met de ms Westerdam

Ervaar de persoonlijke ruimte en vrijheid aan boord

Kunst snuiven, wijn proeven of naar de film; het is slechts een greep uit de vele activiteiten aan boord van het cruiseschip MS Westerdam. Voel u thuis op de moderne vloot van de Holland America Line. Ervaar meer persoonlijke ruimte, vrijheid en de 4 sterren service voor een ontspannen en onvergetelijke cruisevakantie. Na het volgen van de digitale workshop deelt u bovendien de mooiste vakantieherinneringen in een handomdraai met het thuisfront!

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Van kunst tot culinair

Wie op cruisevakantie gaat met het MS Westerdam komt zeker aan zijn culturele trekken. Aan boord van dit zeeschip staat het thema ‘de Nederlandse erfenis in de Nieuwe Wereld’ centraal. De kunstwerken variëren van het levensgrote bronzen dolfijnenbeeld dat het zwembad siert tot een collectie schilderijen van historische Hollandse schepen. Naast kunstschatten is de cruise ook gevuld met een schat aan activiteiten en faciliteiten. Zo vullen funky soulklanken elke avond de Queen’s Lounge als de B.B. King’s All-Stars band optreedt met muziek uit Memphis. Laat u zich van uw sportiefste kant zien in het fitness center of streel uw smaakpapillen tijdens een wijnproeverij onder begeleiding van een deskundige sommelier.

Vermenigvuldig geluk door het te delen

Aan boord van het MS Westerdam zijn verschillende ontmoetingsplaatsen gecreëerd. Zo is er de koffielounge met bibliotheek in het Exploration Café en het Crow’s Nest dat overdag een mooi panoramisch uitzicht biedt en ’s avonds transformeert tot een hippe nachtclub. Ook voor kinderen zijn er plekken om te spelen en nieuwe vrienden te maken. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is een activiteitenprogramma opgesteld in de Club HAL. Tieners tot 17 jaar kunnen in de Loft Lounge naar de disco, film en zelfs deelnemen aan sportwedstrijden. Alle vakantieherinneringen die u tijdens deze cruise op doet kunt u eenvoudig delen met het thuisfront dankzij exclusief aangeboden digitale workshops. Hier leert u hoe u de mooiste vakantiefoto’s, –films of plakboeken maakt. Want sfeerbeelden zijn toch wel de mooiste souvenirs van een vakantie.

Modern en ruim opgezet

Voel u thuis op het 4 sterren MS Westerdam, en vaar mee onder de Nederlandse vlag van de Holland America Line. Daarnaast is het cruiseschip voorzien van de laatste technologieën op het gebied van milieu. Het MS Westerdam is middelgroot van formaat en biedt plaats aan slechts een kleine 2.000 passagiers, waardoor u meer persoonlijke ruimte en vrijheid ervaart. Bijvoorbeeld in de diverse staterooms waarvan de meeste uitkijken op zee en beschikken over een eigen veranda. Het MS Westerdam behoort tot de Vista-klasse, met een interieur dat op kleurrijke wijze gestyled is.