Cruises met de Veendam

De kunstschat van de Holland America Line met een bloemig tintje

Een cruise met het MS Veendam is niet zomaar een vakantietocht met een groot zeeschip. Dit middelgrote cruiseschip van de Holland America Line is een drijvende kunstschat. Naast een kunstrondleiding kunt u zich oneindig laten verwennen. Relaxen in de hot tub of ontspannen een boekje lezen op het zonnedek. Dineer ‘as you wish’ tijdens uw cruisevakantie in een van de elegante eetzalen of lekker privé in uw eigen comfortabele hut.

Verfijn uw keuze
4 Cruises Veendam van Holland America Line
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
per Veendam
  • Cruise-only, profiteer van de vernieuwde Explore 4 actie
  • Vertrek en aankomt Amsterdam
  • Boek nu uw 2020 cruise incl. Signature drankenpakket en een gratis diner in de Pinnacle Grill
  • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-06-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf4699
L

Cruisen met een kunstcollectie

Welkom aan boord van het ruime en comfortabele MS Veendam. MS Veendam is een van de luxe cruiseschepen van de rederij Holland America Line, die vaart onder de Nederlandse vlag en voor Kras. Ruim 1.300 kunstliefhebbers kunnen zichzelf als een kind in een snoepwinkel wanen aan boord van deze vloot. Er is namelijk een rijke kunst- en antiekcollectie aanwezig. Geniet tijdens een kunstrondleiding van schilderijen met bloemstillevens tot een collectie scheepsmodellen. Voor het cruiseschip MS Veendam is gekozen voor het bloementhema, welke naast de kunstcollectie, ook terug te zien is in het interieur van de vloot.

Verwennerijen aan boord

Tijdens een cruise met MS Veendam voert u naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Dat betekent dat u soms ook enkele dagen op zee toeft. Maar ook dan hoeft geen dag hetzelfde te zijn, want er zijn talloze activiteiten en verwennerijen aan boord. In het Culinary Arts Centre leren jong en oud de sterren van de hemel te koken tijdens de praktische themakooklessen. En elk pondje dat door het mondje gaat sport u er gewoon weer af in het fitness center. Wie kan er nu zeggen dat hij kilometers lang heeft hardgelopen op zee? Weer of geen weer: zwemmen in de Lidopool of relaxen in de hot tub kan op ieder moment dankzij het panoramische schuifdak van het cruiseschip. En waar beter dan op het Retreat zonnedek kunt u werken aan een zomers kleurtje, terwijl u zich ontspannen verliest in een goed boek.

Dineren ‘as you wish’

Flaneer ook eens over de ruime teakhouten dekken en voel de wind door uw haren wapperen wanneer u het oneindige uitzicht in u opneemt. Als u trek heeft gekregen op dit luxe cruiseschip kunt u genieten van menu’s die volgens de laatste trends zijn samengesteld. Dineren aan boord van het MS Veendam is synoniem voor flexibiliteit en vrijheid. Kies een restaurant dat bij uw stemming past. En neem plaats in een elegante eetzalen zoals die van de Pinnacle Grill of bel en dineer privé in uw eigen hut. Dat is ‘as you wish’ dineren.