Cruises met de Zaandam

Het muzikale vlaggenschip van de Holland America Line

Laat uzelf omringen door muziekinstrumenten van beroemde persoonlijkheden zoals Bill Clinton en Eric Clapton tijdens een cruise met de MS Zaandam. Dit 4 sterren cruiseschip van de Holland America Line kent namelijk een bijzonder karakter dankzij het unieke muziekthema. Door de persoonlijke service, moderne faciliteiten en gastronomie van wereldklasse zult u bovendien niets tekortkomen tijdens deze comfortabele cruisereis.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Cruiseschip met muzikaal karakter

Een cruise met het 4 sterren cruiseschip MS Zaandam, daar zit wel muziek in! Dit luxe schip van de Holland America Line kent namelijk een bijzonder karakter, aangezien het interieur is ontworpen op basis van een muziekthema. Tijdens een exclusieve audiotour is het bijvoorbeeld mogelijk om bijzondere muziekinstrumenten te bewonderen, zoals de saxofoon van Bill Clinton, een gesigneerde gitaar van Eric Clapton en een barok Nederlands pijporgel. Bovendien staat dit middelgrote schip bekend om de ruimtelijke en elegante uitstraling, waarbij een persoonlijke service en gastronomie van wereldklasse centraal staan.

Een verfijnde cruisevakantie

Fijnproevers moeten vooral eens plaats nemen in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill, waar culinaire hoogstandjes van sterrenniveau worden geserveerd. Wie geïnspireerd is geraakt door deze overheerlijke gerechten kan een kookworkshop volgen in het Culinary Arts Center, zo kunt u zelf straks thuis ook gastronomische topgerechten serveren. Kinderen vermaken zichzelf tijdens deze cruise uitstekend in The Loft, dankzij de aanwezigheid van moderne gameconsoles en de verschillende sporttoernooien die worden georganiseerd. Terwijl volwassen hun pokerface kunnen testen in het casino, een spectaculaire show bewonderen in het theater, of van een cocktail genieten in de Seaview Lounge.

Een comfortabele cruisereis

Wie in absolute topvorm wil blijven tijdens deze cruise van Kras met de luxe MS Zaandam, kan gebruik maken van de sportieve faciliteiten die aanwezig zijn aan boord van dit cruiseschip. Zo heeft u vanuit de moderne fitnessruimte een panoramisch uitzicht over de oceaan, of probeer eens te ‘slam dunken’ op het openlucht basketbalveld. Rustzoekers vermaken zichzelf bovendien uitstekend in The Greenhouse Spa & Salon. Ga in dit wellness center bijvoorbeeld eens uitgebreid relaxen in het bruisende bubbelbad, of laat uzelf compleet in de watten leggen tijdens een rustgevende massagebehandeling.