Tijdens een cruise Honduras vaart u per luxe cruiseschip naar een paradijselijk eiland in de Caribische Zee. Het eiland Roatán ligt voor de noordkust van Honduras en behoort tot de Baai-eilanden. Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en groene heuvels vormen het decor. Om ook de kleurrijke koraalriffen van het Barrièrerif van Belize niet te vergeten. Luieren onder de zon, snorkelen en zwemmen tussen de walvishaaien kan allemaal op Roatán!

Het tropische gezicht van Honduras

Honduras is het land van de bananen en de koffie. Maar dit land in Centraal-Amerika wordt ook versierd door ongerepte natuur, droomstranden en maya-ruïnes. Die eerste twee komen samen op het eiland Roatán. Dit grootste eiland van de Baai-eilanden ligt voor de noordkust van Honduras in het azuurblauwe en kraakheldere water van de Caribische Zee. Tijdens een cruise Honduras bezoekt u Roatán per luxe cruiseschip van rederij MSC Cruises. Eenmaal aangekomen wacht een decor van hagelwitte stranden en wuivende palmbomen. De ideale plek om uw voeten in het zand te steken en te luieren onder de zon. De kleurrijke vissersbootjes en groene heuvels maken het paradijselijke plaatje compleet.

Zwemmen tussen walvishaaien op Roatan

Roatán is een van de belangrijkste duikbestemmingen in Honduras. Het eiland wordt omgeven door de koraalriffen van het Barrièrerif van buurland Belize. In het turquoise water van de Caribische Zee leven onder andere schildpadden, trompetvissen en inktvissen. Een kleurrijk onderwaterplaatje die u tijdens een cruise Honduras met eigen ogen kunt bewonderen. Wist u dat Honduras ook bekend staat als een van de beste plekken ter wereld om te zwemmen tussen walvishaaien? Bij deze vriendelijke zeereuzen zult u zich piepklein voelen. Een 'once in a lifetime experience' tijdens een voordelige cruisevakantie op Honduras!

Chocolade maken in de Carambola Gardens

Niet alleen de kustlijn van Roatán doet het goed op ansichtkaarten. Ook het binnenland van dit eiland is dankzij de groene heuvels en botanische tuinen indrukwekkend. Dankzij de dichte bossen is vooral het avontuurlijke 'ziplinen' een geliefde activiteit op Roatán. Maar u kunt tijdens de cruise Honduras ook al wandelend het binnenland verkennen. Breng eens een bezoek aan de Carambola Gardens waar orchideeën, cacaobomen en houten loopbruggen te vinden zijn. In dit park kunt u zelfs een cursus chocolade maken volgen. Heeft u meteen een souvenir als aandenken aan de cruise naar Honduras! Of de chocolade ook echt Nederland gaat halen is natuurlijk aan u.

Verfijn uw keuze
8 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

7,0
1 beoordelingen Cruises Honduras door reizigers van Kras