Cruise Hongarije - Perfect verzorgde cruises

Ontdek de Hongaarse hoogtepunten langs de Donau-rivier

Doordat de rivier de Donau dwars door Hongarije kronkelt laat dit land zich goed bekijken vanaf een luxe cruiseschip. Zo zult u tijdens een cruise Hongarije door Boedapest varen en de sprookjesachtige skyline van deze stad kunnen bewonderen. De Burcht van Boeda en het Hongaarse Parlementsgebouw zijn indrukwekkend. Maar ook het uitzicht tijdens het varen door de Donauknie is schilderachtig: groene bergen en kleurrijke paleizen vormen het decor.

Met een luxe cruiseschip door Boedapest varen

Via de rivier de Donau vaart u tijdens een cruise Hongarije langs sprookjesachtige kastelen, indrukwekkende paleizen en groene heuvels. Vooral de hoofdstad Boedapest zal een onuitwisbare indruk op u achter laten. Omdat de twee stadsdelen Boeda en Pest gescheiden worden door de Donau is deze stad goed te bekijken vanaf het luxe cruiseschip. Terwijl u onder de imposante Kettingbrug doorvaart staat de Burcht van Boeda in de verte te pronken. Dit kasteel, dat op een heuvel is gebouwd, bepaalt samen met het Hongaarse Parlementsgebouw de skyline van Boedapest. Vooral in de avonduren, als deze gotische bouwwerken verlicht worden, ontvouwt zich een romantisch plaatje. Overigens staat Boedapest ook bekend om de rijk versierde badhuizen en luxe spa's. Zo waant u zich tijdens het badderen in de Gellert Spa in een Romeinse tempel.

De schilderachtige decors van de Donauknie

Een van de meest schilderachtige uitzichten die u tijdens een cruise Hongarije kunt bekijken is als het cruiseschip van de Triana Group door de Donauknie vaart. Hier maakt de Donau een bocht van 90 graden en wordt de rivier omgeven door groene heuvels, knusse dorpjes en indrukwekkende burchten. Zodra het luxe 4 sterren cruiseschip de bocht passeert wacht de stad Esztergom. Deze barokstad was ooit de hoofdstad van Hongarije en dankt zijn gezicht aan de reusachtige basiliek en het stenen Koninklijk Paleis. Omdat beide monumenten op een heuvel zijn gelegen kunt u de skyline van Esztergom vanaf het cruiseschip bekijken. Het rode dak van het paleis en de groene koepel van de basiliek steken prachtig af tegen het donkere water van de Donau. Boek dus snel een cruise door Hongarije en schiet hier kleurrijke vakantiefoto's!

Verfijn uw keuze
6 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Riviercruise varen over de Donau
Riviercruise varen over de Donau
per MS Fortuna
  • Incl. busreis en 2 hotelovernachtingen
  • Cruise vanuit Passau
  • o.a. Bratislava, Boedapest, Esztergom, Wenen en Melk
  • 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-05-2020
Reisduur10 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf949
IL
Riviercruise Donau vanuit Wenen
Riviercruise Donau vanuit Wenen
per MS Crucestar
  • Vliegreis per KLM, transfers en alle maaltijden aan boord
  • Riviercruise vanuit Wenen
  • o.a. Dürnstein, Bratislava, Boedapest en Melk
  • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-04-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf957
LG
8,3
41 beoordelingen Cruises Hongarije door reizigers van Kras