Van IJslandse natuur tot aan bijzondere architectuur; een cruise naar Reykjavik zal u verrassen. Deze stad is 's werelds noordelijkste hoofdstad en gelegen op het groene eiland IJsland. Bewonder tijdens een cruise Reykjavik de bijzondere vormen van IJsland's grootste kerk, Hallgrimskirkja en de kleurrijke raampartij van het Harpa Concertgebouw. Wandel door de botanische tuin Grasagardur en kom volledig tot rust in de wereldberoemde Blue Lagoon.

Een cruise naar eigenzinnig Reykjavik

Op het groene eiland IJsland ligt de meest noordelijke hoofdstad ter wereld: Reykjavik. Vaar tijdens een cruise met Kras naar deze bijzondere stad met een eigenzinnig karakter. De unieke architectuur van IJsland's grootste kerk, de Hallgrimskirkja springt bijvoorbeeld in het oog. Voor zijn bijzondere vorm heeft de architect Guðjón Samúelsson zich laten inspireren door de enorme basaltpartijen die op het eiland te vinden zijn. Een lift brengt u omhoog in de 74.5 meter hoge toren, vanaf waar u een prachtig uitzicht hebt over de stad tijdens een cruise Reykjavik. Een ander architectonisch hoogstandje in het centrum van stad is het Harpa Concertgebouw. Gelegen aan de haven, is dit hypermoderne gebouw met gekleurd glas een echte blikvanger.

IJslandse natuur nabij Reykjavik

Tijdens een cruise naar Reykjavik kunt u aan boord van het luxe cruiseschip een van de excursiemogelijkheden boeken. Sissend, borrelend en stomend dienen de geisers van IJsland zich aan. Reis bijvoorbeeld mee naar de wereldberoemde Blue Lagoon, waar een bad met geothermisch verwarmd mineraalwater op u wacht. Omringd door lavavelden kunt u hier tijdens een cruise Reykjavik helemaal tot rust komen en genieten van de heilzame werking van deze blauwe lagune. Of wat dacht u van een bezoek aan de botanische tuin Grasagardur tijdens een cruise Reykjavik? Hier ervaart u de IJslandse natuur met prachtige waterpartijen, rotstuinen en unieke plantensoorten van IJslandse bodem. Midden in de tuin kunt u even pauzeren voor een warm kopje koffie bij het restaurant of verken de kleine dierentuin.

Verfijn uw keuze
8 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

8,2
14 beoordelingen Cruises IJsland Reykjavik door reizigers van Kras