Cruise Malediven - Droomcruise naar de Malediven

Met een luxe cruiseschip op reis naar 'het paradijs in de Indische Oceaan'

Luxe waterbungalows, parelwitte zandstranden en kraakhelder water van de Indische Oceaan vormen het decor op de eilanden van de Malediven. Deze romantische droombestemming staat bij velen op de bucketlist. Tijdens een cruise Malediven kunt u die droom in vervulling laten gaan en vakantie vieren in het paradijs. Ga snorkelen voor de kust van Paradise Island om de kleurrijke koraalriffen te bekijken of bezoek de bedrijvige vismarkt op Malé.

De adembenemende eilanden van de Malediven

De paradijselijke eilanden van de Malediven spreken bij velen tot de verbeelding. Zachte stranden, azuurblauw water, schaduwrijke palmbomen en luxe waterbungalows die uitzicht bieden op de kleurrijke onderwaterwereld vormen hier de plaatjes. Geen wonder dat de Malediven als een paradijselijke droombestemming wordt gezien. Tijdens een cruise Malediven vaart u per luxe 4 sterren cruiseschip van de rederij Costa Cruises langs de vele koraaleilandjes die in de Indische Oceaan liggen. Het schip zal aanleggen in de hoofdstad Malé. Deze stad dankt zijn gezicht aan de gouden koepel van de 40 meter hoge Vrijdagmoskee. Maar ook de bedrijvige vismarkt waar indrukwekkende, verse tonijn wordt verhandeld is een bezoek waard tijdens de cruise Malediven.

Paradise Island: romantische cruisebestemming

Na ontscheping van de cruise Malediven zult u nog een paar dagen op Paradise Island verblijven. En zoals de naam doet vermoeden is het decor op dit eiland paradijselijk te noemen. Hagelwitte stranden, rieten waterbungalows en kraakhelder water vormen hier de plaatjes. Geen wonder dat de Malediven een echte 'honeymoon' bestemming is. Vanuit het 4 sterren hotel kunt u meerdere activiteiten ondernemen. Ga mee duiken met dolfijnen, rifhaaien en roggen. Dineer 's avonds bij kaarslicht op het strand. Geniet van een massage in de tropische tuin. Of zie de zon onder gaan vanuit uw luxe hotelkamer. De romantiek viert tijdens een cruisevakantie Malediven hoog tij!

Verfijn uw keuze
1 Cruise
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.