Cruise Malta - Incl vlucht & reis per cruiseschip!

Ontdek romantisch Valletta tijdens een luxe cruise naar Malta

Dobberend over de Middellandse Zee bezoekt u tijdens een cruise Malta de indrukwekkende hoofdstad Valletta. Deze hoofdstad kenmerkt zich door de grootste natuurlijke haven van Europa. Wandel naar imposante gebouwen zoals de Sint Janscokathedraal en het Grootmeesterspaleis. Of kom tot rust in de Upper Barracca tuinen met een prachtig uitzicht over het water. En vergeet niet vanuit uw 4 sterren cruiseschip de skyline van Valletta te bewonderen!

Per cruiseschip naar de hoofdstad van Malta

Ontspan aan boord van een 4 sterren cruiseschip terwijl u koers zet naar schitterende bestemmingen tijdens een cruise Malta. In de ochtend ziet u langzaam de hoofdstad van Malta, Valletta voor u opdoemen. Het aanzicht op de stenen kade met daarachter een portret van verschillende gebouwen zoals de Karmeliet kerk met zijn grote, ronde koepel is een lust voor het oog. U bent aangekomen in de grootste natuurlijke haven van Europa vanwaar u zo het historische Valletta inloopt. Tijdens een cruise Malta met Kras zal de verscheidenheid in architectuur u direct opvallen wanneer u door de straten wandelt. Italiaanse en Moorse invloeden wisselen elkaar af.

Het Valletta uit de 16e eeuw

Wandel door Valletta over steile hellingen en langs gebouwen daterend uit de 16e eeuw. Een mooi contrast met uw moderne en luxe cruiseschip waar u tijdens een cruise Malta op verblijft. Treed bijvoorbeeld de Sint Janscokathedraal binnen. Hoewel zijn gevel er nogal sober en eenvoudig uitziet, is de binnenkant van de kerk versierd met barokdetails, bladgoud en prachtige schilderingen op de booggewelven. Of bezoek het Grootmeesterspaleis dat gebouwd is nadat Valletta de hoofdstad werd van Malta. Struinend over de indrukwekkende binnenplaats met exotische bomen, doemt het zandkleurige paleis op met zijn sierlijke barokversieringen rondom de ramen en deuren. Vergeet zeker uw fotocamera niet tijdens een stedentrip Valletta..

Valletta vanaf de waterkant

Naast alle schitterende gebouwen van Valletta, heeft deze hoofdstad ook twee tuinen, de Lower & Upper Barrakka Gardens. Hier vindt u een schitterend stukje natuur te midden van elegante trappen en arcades. Tip van Kras: ga naar de tuinen om 12 uur. Dan worden namelijk de Saluting Battery kanonnen afgeschoten die vroeger ter bescherming van de stad dienen. Niet alleen is dit een mooi spektakel, maar u heeft ook prachtig uitzicht over het water, de haven en het St. Angelo fort in Birgu aan de overkant. De waterkant van Valletta heeft nog meer te bieden. Wandel tijdens een cruise Malta naar het noordelijkste puntje van de stad waar u Fort St. Elmo vindt. Dit bastion is een vestingswerk en wordt omringd met imposante 'curtain walls' die de stad beschermen. 

Verfijn uw keuze
6 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

7,0
2 beoordelingen Cruises Malta door reizigers van Kras