Cruise Mexico - Luxe en voordelige cruises Mexico

Vaar met een luxe cruiseschip naar dit Midden-Amerikaanse paradijs

Na aankomst met een luxe cruiseschip in Mexico zijn er genoeg mogelijkheden om uw benen te strekken. Wat dacht u ervan om uw voeten in het hagelwitte strand van Cozumel te steken en uit te kijken op palmbomen en de azuurblauwe Caribische Zee? Of in Tulum de eeuwenoude tempels van deze Maya-stad te bewonderen? Zwemmen kan tijdens een cruise Mexico natuurlijk ook. In een paradijselijke 'cenote' of langs de kleurrijke koralen.

Cruisen naar Cozumel

Paradijselijke plaatjes wachten om bekeken te worden tijdens een cruise Mexico. Vanaf het luxe cruiseschip van MSC Cruises kunt u de parelwitte stranden en wuivende palmbomen van dit land in Midden-Amerika al zien schitteren. Om de ongerepte koralen, tropische vissen en dobberende pelikanen niet te vergeten. De perfecte plek om uw voeten in het zand te steken en te luieren onder de zon. Tijdens een cruise Mexico kunt u aan land gaan op het eiland Cozumel. Dit stukje paradijs op aarde laat zich kenmerken door de tropische stranden en koraalriffen. Neem plaats onder een rieten parasol of verken de onderwaterwereld van de Caribische Zee. Misschien krijgt u wel gezelschap van dolfijnen, roggen en schildpadden.

De Maya tempels van Tulum

Historische bezienswaardigheden mogen zeker niet ontbreken tijdens een cruise Mexico. Het land kent eeuwenoude Maya-steden zoals het beroemde Chichén Itzá. Wie in de voetsporen van de Maya's wil treden en hun tempels wil bewonderen kan vanuit Cozumel doorreizen naar het vaste land van Mexico. Zet bijvoorbeeld koers naar de badplaats Tulum waar de oude Maya-stad op een 12-meter hoge klif ligt. Vooral de piramide El Castillo en de tempel Frescos zijn erg indrukwekkend vanwege de pilaren, doorkijkjes en de afbeeldingen van Maya goden. Het panoramische uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee maakt het decor compleet tijdens deze cruisevakantie.

Een duik nemen in een cenote

Wist u dat niet alleen de tempels belangrijk waren voor de Maya's? Ook de 'cenotes' vormden een belangrijke plek in het leven van dit volk. De Maya's zagen deze natuurlijke zwembaden als toegang naar de onderwereld en gebruikten ze om offers te brengen. Tegenwoordig kunt u ze tijdens een cruise Mexico gebruiken om in te zwemmen. Zo kunt u vanuit Tulum koers zetten richting de Cenote Azul. Zoals de naam al weggeeft treft u hier een grot aan gevuld met azuurblauw water. Dankzij de tropische vegetatie rondom de grot zult u zich in het paradijs wanen. En vergeet de schildpadden niet. Die komen regelmatig zwemmen in de cenote. Overigens lopen er verschillende wandelpaden rondom dit paradijselijke grottenstelsel. Zo kunt u naar de uitkijktoren wandelen en vanuit hier uitkijken over de grot en de Mexicaanse jungle. 

Verfijn uw keuze
17 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Florida en Westelijke Caribbean Cruise
Fly-drive Florida en Westelijke Caribbean Cruise
per MSC Armonia
  • Fly-drive met All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Cruise op basis van volpension per MSC Armonia
  • Perfecte combinatie van steden, stranden, pretparken en relaxen aan boord
  • 20 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-01-2020
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2096
LGK
8,8
17 beoordelingen Cruises Mexico door reizigers van Kras