Cruises in Noord-Amerika

Van het historische Québec tot het bruisende New York

Verkent u straks tijdens een cruise Noord-Amerika als een ware ontdekkingsreiziger de imposante kuststeden van dit continent? Begin een cruisevakantie bijvoorbeeld in Canada, waar het cruiseschip aanmeert in indrukwekkende steden als Québec en Montréal. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cruisereis te maken door de Verenigde Staten. Vanaf het scheepsdek zal de moderne skyline van New York en het ‘Caribische’ karakter van Miami mogelijk spoedig de aandacht trekken.

Cruisereis langs de Canadese wereldsteden

De Amerikaanse en Canadese wereldsteden die u kunt ontdekken tijdens cruise Noord-Amerika zullen ongetwijfeld voor onvergetelijke vakantiemomenten zorgen. Het luxe 5 sterren cruiseschip van de Holland America Line vertrekt vanuit Québec, gelegen in het zuidoosten van Canada. Ga gerust eerst op excursie door het historische centrum, waar u kennis maakt met bezienswaardigheden die schitteren langs de St. Lawrence River. Zo zal La Citadelle mogelijk snel opvallen, aangezien deze vesting is gebouwd op de Cap Diamant heuvel. Struin eens over de zandstenen burchtmuren van dit fort voor een fraai panorama op de eeuwenoude barakken en gevangenissen. Wie gedurende een cruise Canada liever een moderne metropool bewondert, kan met de ms Maasdam op avontuur naar het zuidoostelijke Montreál. Vanaf de 234 meter hoge ‘Mount Royal’ heeft u een perfect uitzicht over het stadshart, dat wordt gevormd door met futuristische wolkenkrabbers en fonkelende torenflats.

Een schitterende cruisevakantie Amerika

In de Verenigde Staten lijkt alles nóg ‘bigger and better’ te zijn tijdens een cruise door Noord-Amerika. Met als absolute hoogtepunt de noordoostelijke stad New York. In het centrum kijkt u waarschijnlijk uw ogen uit op het Times Square plein, dankzij de lumineuze billboards en hypermoderne skyscrapers die een schitterend decor vormen. Het felgroene Vrijheidsbeeld zwaait u de volgende ochtend vriendelijk uit, wanneer het cruisechip vertrekt vanaf de cruiseterminal aan de Hudson-rivier. Bijkomen van alle indrukken kan tijdens een cruise Amerika van Kras in de zuidoostelijke stad Miami. Plof hier gerust neer langs de felblauwe Atlantische Oceaan op het hagelwitte strand van South Beach. De pastelgekleurde huizen in Art-Deco stijl en de wuivende palmbomen op de achtergrond zorgen op dit zandstrand bijna voor een ‘Caribisch’ vakantiegevoel.

3 Cruises door Noord-Amerika gevonden
Noord-Amerika
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
xNoord-Amerikav
Soort vakantie
xCruisev
Vertrekperiode
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Cruise IJsland, Groenland, Canada & Boston
Cruise IJsland, Groenland, Canada & Boston
per ms Rotterdam
  • Cruise-only
  • o.a. Noorwegen, IJsland, Groenland, Canada en Boston
  • Boek nu en ontvang verschillende voordelen!
  • 38 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 30-06-2018
Reisduur 38 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf7449
L
Met extra kortingTot € 50 p.p.
Cruise van Boston naar Canada
Cruise van Boston naar Canada
per ms Maasdam
  • Inclusief vliegreis, transfers en hotelnachten
  • Vertrek vanuit Boston, aankomst in Montreal
  • Gratis diner in het Caneletto en een gratis fles prosecco!
  • 11 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 15-06-2018
Reisduur 11 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1879
LG