Cruises met de Norwegian Spirit

Freestyle cruisen op een klassieke vloot met Aziatische accenten

Freestyle cruisen met de Norwegian Spirit betekent ongedwongen vakantie vieren. Laat wisselend entertainment u vermaken in het Stardust Theater, of test uw algemene kennis tijdens de triviantwedstrijden. Langs de 17 eetgelegenheden kunt u een culinaire wereldreis maken. En tussen alle gezellige bars zit vast een nieuwe favoriet. Deze middelgrote cruise heeft een klassiek interieur en door de excellente service aan boord voelt u zich er direct thuis.

Thuiskomen tijdens uw cruiseschip vakantie

De Norwegian Spirit is een middelgroot cruiseschip van de Norwegian Cruise Line . Dit indrukwekkende schip vaart uit voor Kras en heeft ruimte om circa 2.500 passagiers te verwelkomen. Gasten variëren van jong tot oud, en van families en stellen tot senioren. Het interieur van de Spirit heeft een klassieke uitstraling en is te herkennen aan de Aziatische accenten in het decor, zoals een antieke Japanse vaas. In het hart van het schip vormen de drie glazen liften de eyecatchers van het Atrium. De excellente service vanaf het moment dat u aan boord stapt, en de knusse hutten met ruime badkamers geven direct een gevoel van thuiskomen tijdens een cruise met Norwegian Spirit.

Een cruise maken met kleurrijk entertainment

Zoveel mensen betekent zoveel wensen. En daar is een cruise met Norwegian Spirit dan ook uitstekend op ingericht. Terwijl de kapitein het cruiseschip naar de volgende bestemming vaart, kunt u ‘over zijn schouder’ meekijken vanuit de Observation Lounge. Ook het kleurrijke entertainmentprogramma liegt er niet om. In het pas gerenoveerde Stardust theater is het huilen van het lachen geblazen tijdens een cabaretvoorstelling, en zal uw mond open vallen van verbazing als goochelaars een spectaculaire show neerzetten. Beproef uw geluk in het Marajah’s Casino met een spelletje blackjack, of neem deel aan de georganiseerde triviantwedstrijden om uw algemene kennis te testen. Ook aan vermaak voor kinderen is gedacht aan boord van de Norwegian Spirit. Zo zijn er activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen die uiteenlopen van een waterpark genaamd Buccaneer’s Wet en Wild voor de kleine waterratten, tot een Celebrity Disco voor tieners.

Een favoriete bar voor iedereen

Begin de ochtend aan boord van de Norwegian Spirit energiek met een paar baantjes trekken in het zwembad of een rondje joggen op het dek. Op dek 13 kunt u zich van uw sportiefste kant laten zien tijdens een potje basketbalveld, of sla een balletje op het Golf Driving Net. Laat u tijdens deze cruise compleet verwennen met massages en schoonheidsbehandelingen in het Roman Spa & Fitness center, of kom volledig tot rust in de bruisende hot tub. Van al die inspanning en ontspanning krijgt u vanzelf trek of zin in een lekker verfrissend drankje. Dan zit u goed bij de Spirit met 17 eetgelegenheden en 12 bars die variëren van een Duitse Bier Garten tot een champagne bar. Zo zit er ongetwijfeld voor iedereen een potentiële nieuwe favoriet tussen. Ervaar de ongedwongen sfeer van het freestyle cruising in Windows, een van de restaurants met open zitting, waar het dagelijks kiezen is uit nieuwe menu’s. That’s the Spirit!

2 Cruises met de Norwegian Spirit van Norwegian Cruise Line gevonden
Cruise
v
Norwegian Cruise Line
v
Norwegian Spirit
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Middellandse Zee(2)
Land
Griekenland(2)
Italië(2)
Malta(2)
Frankrijk(1)
Kroatië(1)
Slovenië(1)
Spanje(1)
Soort vakantie
xCruisev
Soort Cruise
All inclusive(2)
Cruise-only (zonder vlucht)(2)
Zeecruise(2)
Rederij
xNorwegian Cruise Linev
Schip
xNorwegian Spiritv
Vertrekperiode
Binnen 1 week(1)
Binnen 2 weken(2)
Binnen 1 maand(2)
Oktober 2018(1)
November 2018(1)
Reisduur
10-14 dagen(2)
Klantbeoordeling
Geen beoordeling(2)
Aantal sterren
3 sterren(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Vervoersoort
Cruise(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.