Cruises met de ms Zenith

Een vakantie om van te dromen, voor elke generatie

Denkt u stiekem nog steeds dat cruisen eigenlijk alleen iets is voor de oudere generatie? Think again, want cruisen is helemaal hot! Op de Pullmantur Zenith beleven jong én oud de vakantie van hun dromen. Met zoveel faciliteiten en activiteiten aan boord is dit cruiseschip een bestemming op zich en is vervelen aan boord bijna onmogelijk. Een sportieve vakantie of een relaxte, een met culturele hoogtepunten in het theater of gastronomische belevingen in de restaurants. Een cruise van Kras met de Pullmantur Zenith is het allemaal.

Verfijn uw keuze
1 Cruise ms Zenith van Pullmantur Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Fanatiek in de fitness en relaxen in de spa

De ideale cruise ziet er voor iedereen anders uit. Zo blijft de één graag lekker in beweging en de ander kan niet wachten om zijn welverdiende rust te verzilveren. Sporten aan boord van een cruiseschip is een bijzondere ervaring. Neem alleen al het panoramische zeezicht dat zich live voor u afspeelt. Dat is heel wat anders dan het videoscherm in de lokale spinningruimte, toch? In de fitnessruimte op het cruiseschip Pullmantur Zenith kunt u kiezen uit een breed aanbod. De apparaten zijn bovendien voorzien van de laatste technologieën voor een optimale sportbeleving. Naast inspanning vindt u op dit middelgrote zeeschip ook diverse relaxplekken aan boord. Laat u volledig in de watten laten leggen in de spa of geniet op het solarium van de warme zonnestralen. Naast het grote zoutwater zwembad staat het bruisende bubbelbad, een echte ‘hot spot’ voor jong en oud.

Avonden vol entertainment

Als de avond valt is het tijd om de innerlijke mens te verwennen in één van de 3 restaurants aan boord van de Pullmantur Zenith. Kies uit een sappige hamburger van de grill, maak een culinaire wandeling langs het buffet Le Marché Gourmande, of strijk neer in restaurant Le Flamboyant waar de gerechten als kunstwerkjes worden opgemaakt. De chefs staan klaar om u te verrassen met de meest uiteenlopende gerechten om aan ieders wens te voldoen. Nadat uw buikje gevuld is, kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden om de avond voort te zetten. Beproef uw geluk in het Casino del Mar of neem plaats in het Broadway Theater voor een prachtige voorstelling. Ook bij de moderne Bar La Voile Bleue is een gezellige avond te beleven onder het genot van een kleurrijke cocktail.

Een vakantie om van te dromen

De Pullmantur Zenith is een cruiseschip van de rederij Pullmantur Cruises waar 1.877 passagiers van jong tot oud de vakantie van hun dromen kunnen beleven. Met een breed aanbod van bezienswaardigheden aan boord is de Zenith op zichzelf al een echt vakantieoord te noemen. Als u niet rustig in de bibliotheek een boekje aan het lezen bent, of een spelletje speelt in de Cards Salon. Geen dansje aan het maken bent in de disco en niet aan het loungen bent in de pianobar. Dan zal u vast lekker aan het slapen zijn in uw comfortabele en ruime hut. Want met alle activiteiten en faciliteiten, gezellige bars en smakelijke restaurants komt u aan al uw trekken en hoeft u zich niet te vervelen tijdens een dag op zee.