Riviercruise Frankrijk - Cruises over de Rhône en Seine

Verken per luxe cruiseschip de mooiste cruisebestemmingen van Frankrijk

Tijdens een riviercruise Frankrijk vaart u langs beroemde bezienswaardigheden, schilderachtige stadjes en groene wijngebieden. Vooral de rivier de Seine is dankzij de ligging in Parijs erg bekend. Maar na het varen langs de Eiffeltoren kunt u ook de schilderachtige vakwerkhuizen in Normandië  bewonderen. Of kies voor een riviercruise over de Rhône en verken de groene Chardonnay wijnranken van de Beaujolais rondom de stad Mâcon.

Varen langs de bezienswaardigheden van Frankrijk

Denkt u bij een rivier in Frankrijk al snel aan de Seine? Dat is helemaal niet gek, want de bezienswaardigheden die in Parijs aan de Seine staan zijn wereldberoemd. Bij Kras kunt u tijdens een riviercruise Frankrijk de Eiffeltoren en de Notre Dame vanaf een luxe boot bekijken. En vergeet ook de glazen piramide van Museum het Louvre niet. Vooral 's avonds als de lichten van deze bezienswaardigheden aan zijn wacht een sfeervol plaatje. Vanuit Parijs zet u met de MS Seine Comtesse koers naar de regio Normandië. In de schilderachtige stadjes Rouen en Vernon vormen vakwerkhuizen en historische kathedralen het decor. Normandië  is niet voor niks zo geliefd bij schilders en kunstenaars. Het is hier alsof u een van de schilderijen van Monet binnenvaart.

Cruise door de wijnregio Beaujolais

In het zuiden van Frankrijk maakt de rivier de Rhône de dienst uit. Hier kunt u tijdens een riviercruise Frankrijk de glooiende omgeving van de stad Lyon bekijken. Vooral Mâcon zult u niet snel vergeten. Mâcon ligt middenin de wijnstreek Le Máconnais dat wordt gezien als het grootste wijngebied van de Bourgogne. Groene wijnranken met de bekende Chardonnay druif vormen hier het decor. Zodra het luxe cruiseschip van rederij Nicko Cruises aanlegt in Mâcon kunt u mee op excursie naar de wijnregio Beaujolais. Bij een van de vele wijnmakerijen proeft u niet alleen van de Chardonnay wijn, maar komt u ook alles te weten over hoe de wijn gemaakt wordt. Vergeet u niet om een fles wijn mee terug te nemen naar het schip? Zo kunt u 's avonds nog even nagenieten op het bovendek.

Verfijn uw keuze
1 Cruise
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Rederij
Schip
Soort Cruise
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,8
6 beoordelingen Riviercruises Frankrijk door reizigers van Kras