Riviercruise Rusland - Cruise naar de Russische riviersteden

In luxe cruisen naar Russische riviersteden als Moskou en St. Petersburg

Wie niet kan kiezen tussen de unieke bezienswaardigheden aan het Rode Plein van Moskou en het Hermitage Museum in St. Petersburg, kan bij Kras een riviercruise Rusland boeken. Zo kunt u beide wereldsteden bezoeken, terwijl u onderweg in alle luxe kunt ontspannen! En tijdens de rondreis komt u nog veel meer moois tegen. Het typisch Russische stadje Mandrogi bijvoorbeeld, prachtig gelegen aan het grote Ladogameer.

Riviercruise langs de schatten van Rusland

Een groot deel van de belangrijke steden in het westen van Rusland is met elkaar verbonden door verschillende rivieren, zoals de lange Wolga. Ideaal dus voor een riviercruise door Rusland, inclusief vlucht, transfers én maaltijden aan boord. Wie bij Kras een cruise door Rusland boekt, begint de rondreis in de metropool St. Petersburg. Hier kunt u een bezoek brengen aan het beroemde Hermitage museum, met onder andere schilderijen van Picasso, Van Gogh en Matisse. Vanuit St. Petersburg volgt u de rivier Neva in oostelijke richting. Onderweg hoeft u zich aan boord van een cruiseschip van rederij Mosturflot geen moment te vervelen. Op het luxe cruiseschip MS Rossia kunt u bijvoorbeeld vanaf het zonnedek van het landschap genieten. Of nip van een glaasje wodka in de Tsar's Bar, terwijl u luistert naar de klanken van Russische muziek. Zo voelt u overal de Russische gezelligheid tijdens een cruise door Rusland!

De bezienswaardigheden van Moskou

Een andere plaats die tijdens een riviercruise Rusland wordt aangedaan, is het typisch Russische dorpje Mandrogi. Mandrogi is prachtig gelegen aan het grote Ladogameer en staat dan ook bekend om de prachtige natuur. Neem een kijkje bij de karakteristieke houten huisjes, gebouwd in oud-Russische stijl. Of maak een wandeling langs het helderblauwe meer, met uitzicht op de grillige rotseilandjes. Een ander hoogtepunt tijdens de cruise door Rusland is hoofdstad Moskou. Een van de bezienswaardigheden die u tijdens een vakantie in Moskou niet kunt missen, is het centraal gelegen Rode Plein met het beroemde Kremlin. In dit historische centrum van de stad vindt u onder andere de witte Verkondigingskathedraal, met de uivormige, goudkleurige koepels. Een andere blikvanger aan het Rode Plein is de Basiliuskathedraal, een van de belangrijkste symbolen van Moskou. De bijzonder vormgegeven en felgekleurde koepels zijn sprookjesachtig!

Verfijn uw keuze
3 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Rederij
Schip
Soort Cruise
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Riviercruise pracht en praal aan de Wolga
Riviercruise pracht en praal aan de Wolga
per MS Krasin / MS Anastasia
  • Inclusief vliegreis, transfers en maaltijden
  • Incl. excursies in St. Petersburg en Moskou met NL-gids
  • Diverse excursies incl. Engelssprekende gids
  • 12 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 31-07-2019
Reisduur 12 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1248
LG
8,1
109 beoordelingen Riviercruises Rusland door reizigers van Kras