Cruises met de Adventure of the Seas

Van avontuurlijk schaatsen tot winkelen op de oceaan

Tijdens een cruise met Adventure of the Seas kun u shoppen in een winkelpromenade van 120 meter. Aan boord is het ook mogelijk op te genieten van een spetterende schaatsshow of bewonder een fascinerende voorstelling in het theater. De variatie bij het dineren is uitzonderlijk: voor wie dat wil kan elke avond een ander lekker gerecht voorgeschoteld krijgen in een andere omgeving.

Verfijn uw keuze
2 Cruises Adventure of the Seas van Royal Caribbean
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Het cruiseschip met oneindige mogelijkheden

De Adventure of the Seas is een van de schepen van rederij Royal Caribbean International. Het cruiseschip heeft een keur aan voorzieningen die het elke reiziger naar de zin maakt. Als klap op de vuurpeil heeft het schip de Royal Promenade, een 120 meter lange promenade met winkeltjes, restaurants en bars. Dus ook aan boord is gelegenheid om te flaneren. Voor een rustmomentje neemt u plaats bij een van de terrassen om te nippen aan een tropische cocktail. Het schip biedt onderdak aan 3.700 passagiers en 1.180 bemanningsleden zorgen voor een fantastische service om de 4 sterren in ere te houden.

De gevarieerde dinermogelijkheden

In totaal zijn er op het schip zes restaurants aanwezig, variërend van het hoofdrestaurant dat zich over drie dekken uitstrekt, tot intieme themarestaurants zoals een grillrestaurant, een Amerikaanse ‘diner’ en een Italiaanse trattoria. Voor lekkere tussendoortjes zijn aan boord een wijnbar en een ijscobar met ijs van Ben & Jerry’s te vinden. Wie lekker wil ontspannen tijdens een cruise van Kras met Adventure of the Seas, kan volledig tot rust komen door de uitgebreide spa-mogelijkheden. Werk het zweet eruit in de sauna, zak onderuit in de jacuzzi of trakteer uzelf op een heerlijke massage.

On the ocean on the rocks

De ‘Adventure’ heeft drie zwembaden, waarvan een aquapark-zwembad met de spectaculaire waterglijbaan genaamd Adventure Beach. Daarnaast is er de gelegenheid om te basketballen en te volleyballen en als u het aandurft, klim dan eens in een rotswand om 100 meter boven de zee uit te kijken tot aan de horizon. Aan boord is ook een ijsbaan waar ijsdansshows worden opgevoerd en kunt u ook zelf ook de ijzers onderbinden om een pirouette te draaien. Daarnaast worden in het vijf dekken hoge theater ook spectaculaire shows getoond. Qua entertainment is de Adventure of the Seas een echt gezinscruiseschip. Er zijn aparte ruimtes waar kinderen en tieners zich kunnen vermaken en vele speciale activiteiten, van spel tot educatie, worden georganiseerd om de jeugd te vermaken.