Cruises met de Allure of the Seas

Een cruise op een varende stad waar u aan niets ontbreekt

Met de Allure of the Seas worden alle records gebroken. De grootte geeft heel veel mogelijkheden. Een ‘Central Park’ waar u kunt shoppen en wandelen in een tropische tuin. Of wandelen over de Boardwalk, de complete badplaats met bijbehorend vertier. En dineer in een van de 18 restaurants: schuift u aan in de Italiaanse keuken van Jamie Oliver of smul met stokjes van verse sushi in restaurant Izumi. Vergeet die lekker frappuccino bij Starbucks niet!

Cruisen in stijl

De Allure of the Seas is een van de cruiseschepen van de Royal Caribbean International. Deze rederij vormt de topklasse als het gaat om cruisen. Het schitterende schip, De Allure is met zijn 16 dekken vol amusement en een lengte van 362 meter een van de grootste van de maatschappij. Maar liefst 5.400 passagiers kunnen hier in stijl verblijven waarbij de bemanning van ruim 2.300 leden alle gasten een onvergetelijk cruise bezorgen. Het bijzondere aan dit schip is dat de passagiersdekken op een leuke manier zijn vormgevende als buurten uit bekende steden. Vanuit uw luxe binnen- of buitenhut wandelt u zo Central Park in New York binnen of neemt u een kijkje op de boardwalk die is ingericht als exotische badplaats inclusief speelhal en draaimolen. In de buik van het schip is een enorm Aqua-theater waar prachtige zwemshows worden opgevoerd.

Aan boord van Allure of the Seas

Liever zelf de zwemkunsten showen? Het schip beschikt over meerdere verwarmde zwembaden vanwaar het uitzicht over zee zeer spectaculair is. Een andere wow-factor van de Allure of the Seas vormt Central Park in het midden van het schip. Het is een tropische tuin die omzoomd is met winkeltjes waar u kunt shoppen of een lekker drankje kunt doen op een van de terrassen. Central Park van bovenaf zien? Neem dan de ‘Zip Line’ en zeef aan een kabel over de tuinen, bruggetjes en lantaarns langs 9 dekken. Net zo spectaculair is de 14 meter hoge klimwand waar avonturiers tot grote hoogte kunnen stijgen. Ook worden er aan boord voor kinderen in verschillende leeftijden allerlei activiteiten georganiseerd. De cartoonfilmsterren Shrek en Kung fu Panda zijn van de partij voor de kleintjes en tieners hebben hun eigen wellness-gedeelte en ‘hangout’.

De keuze is reuze uit 18 restaurants

Na een enerverende middag vol luxe, weldaad en vermaak wacht u een spetterende avond. Vooral de diversiteit aan dineer mogelijkheden is ongekend. De Allure of the Seas heeft maar liefst 18 restaurants waar iedereen zich tonnetje rond kan eten. Houd u van tapas? Schuif dan aan bij de Vintages Wijnbar of neem eetstokjes in de hand en smul van verse sushi bij restaurant Izumi. Bij Central Park kunt u de culinaire hoogstandjes proeven tijdens een 6-gangen diner dat de regerende chefkok met passie voor u klaarmaakt. Verder zijn er aan boord nog diverse specialiteitenrestaurants zoals een Italiaans restaurant waar Jamie Oliver de inspirator is geweest. Vergeet na het diner niet een bezoekje te brengen aan Starbucks, zo kunt u op zee genieten van uw welbekende frappuccino.

4 Cruises met de Allure of the Seas van Royal Caribbean gevonden
Cruise
v
Royal Caribbean
v
Allure of the Seas
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Met extra kortingTot € 50 p.p.
Cruise Oost-Caribbean
Cruise Oost-Caribbean
per Allure of the Seas
  • Inclusief vluchten, transfers en hotelnachten Miami
  • O.a. St. Maarten, San Juan of Basseterre
  • Ontvang nu gratis boordtegoed!
  • 12 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 13-09-2018
Reisduur 12 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1554
LG
Met extra kortingTot € 50 p.p.
Cruise Westelijke Caribbean
Cruise Westelijke Caribbean
per Allure of the Seas
  • Inclusief vlucht, transfers en hotelnachten Miami
  • O.a. Nassau, Cozumel en Roatán
  • Ontvang nu gratis boordtegoed!
  • 12 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 18-05-2018
Reisduur 12 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1544
LG