Cruises met de Anthem of the Seas

Vernieuwend entertainment en dineren in alle vrijheid

Als u een cruise wilt met innovatieve snufjes en veel luxe en comfort, dan kunt u met het 4 sterren cruiseschip Anthem of the Seas in zee. Eten wanneer en waar u wilt in een van de 18 restaurants. Ook in de entertainment-sectie is niets te gek. Een futuristisch theater die een Roboshow brengt en een theater waar spetterende musicals te zien zijn. Durfals kunnen skydiven op volle zee.

Een schip vol innovaties en dineren in alle vrijheid

De Anthem of the Seas is een van de parels van de Royal Caribbean International. Deze Amerikaanse rederij vaart met de grootste schepen en is vermaard om zijn innovaties. Zo zijn er binnenhutten die dankzij een virtueel balkon toch een buitengevoel geven. Op dit 4 sterren cruiseschip passen 3.000 passagiers en de bemanning telt 1.300 koppen. Een flink aantal van de ‘koppen’ zorgt voor het uitstekende eten aan boord. Op de Anthem of the Seas kunt u dineren wanneer en waar u wilt. In combinatie met de 18(!) eetgelegenheden geeft dit een onbeperkte vrijheid. Er zijn vijf buffetrestaurants en daarnaast vele specialiteitenrestaurants. zoals Jamie’s Italian. Dit restaurant biedt al het goede van de Italiaanse keuken geselecteerd door meesterkok Jamie Oliver.

Faciliteiten voor trill seekers

Uniek aan boord van de Anthem is de mogelijkheid tot skydiven op zee. In een windtubine kunt u ervaren hoe dit werkt. En de echte trill seeker gaat ook in de ‘North Star’, een glazen capsule die u tot op een hoogte van bijna honderd meter boven het schip tilt. De klimmuur en surfsimulator aan boord zijn voorbeelden van faciliteiten die Royal Caribbean International zo populair hebben gemaakt. Maar de Anthem of the Seas biedt nog meer. Erg leuk is het amusementscentrum SeaPlex, waar u kunt rolschaatskunst en ook nog eens midden op de oceaan een ritje kunt maken in de botsauto’s.

Eindeloos entertainment op zee

De entertainment op de Anthem of the Seas is ongeëvenaard. Er is onder meer een speciale Roboshow waarin een combi van robotica en scherm-technologie spectaculair futuristisch theater oplevert. Een ander theater brengt complete musicals op de bühne. Voor kinderen zijn een aantal Dreamworks-figuren die optreden en ook meet & greet-sessies houden. De kids kunnen op de foto met Kung Fu Panda of een Madagascar Pinguïn. Voor de volwassenen kan de avond tot in de kleine uurtjes doorgaan in de nachtclub Music Hall met livemuziek en een dansvloer waar geen nee tegen te zeggen is. Maar u kunt ook rustig uw geluk beproeven in het Casino Royale onder het genot van een live bandje.

1 Cruise met de Anthem of the Seas van Royal Caribbean gevonden
Cruise
v
Royal Caribbean
v
Anthem of the Seas
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Land
Soort vakantie
xCruisev
Rederij
xRoyal Caribbeanv
Schip
xAnthem of the Seasv
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Vervoersoort
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.