Cruises met de Vision of the Seas

Van culinaire hoogtepunten tot avontuurlijke faciliteiten

“Welcome on board”, spreken de vriendelijke bemanningsleden u toe als u aan boord stapt van de Vision of the Seas. Op dit cruiseschip zult u zich door het omvangrijke entertainmentprogramma en de talrijke vrijetijdsactiviteiten niet snel vervelen. Zo kunt u avonturen beleven op de uitdagende klimwand, een zinderende show bijwonen in het theater of u laten verwennen bij de Vitality Spa. Op culinair gebied wordt u in de restaurants verwend met tongstrelende gerechten.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Een varend paradijs

Wie met Kras op cruise gaat met de Vision of the Seas, staat een varend vakantieparadijs te wachten vol met unieke mogelijkheden. Dit cruiseschip, dat behoort tot de Vision Class van rederij Royal Caribbean International is niet alleen erg groot en ruim maar ook zeer innovatief. Meer dan 2.000 passagiers kunnen aan boord de cruise van hun dromen verwezenlijken. Na een dag vol sensatie en avontuur kunt u zich terugtrekken in uw comfortabele en smaakvol ingerichte hut of suite. Het stralende middelpunt van het 4 sterren cruiseschip Vision of the Seas is het zeven dekken hoge Centrum, dat door het vele glas een letterlijk lichtpunt is aan boord. Door de veelzijdigheid aan faciliteiten, kunt u uw cruise precies invullen zoals u zelf wilt.

Sportiviteit en culinaire hoogstandjes

Dat de schepen van Royal Caribbean zeer innovatief zijn, is goed te zien aan de sportieve faciliteiten aan boord. Zo kunt u onder meer surfen, abseilen en schaatsen. Natuurlijk zijn er ook zwembaden aanwezig om in te dobberen en beschikt de Vision of the Seas over een moderne fitnessruimte voor een intensieve work-out. Ook op culinair gebied heeft u absoluut niets te klagen. In de restaurants en cafés wachten er verscheidene gastronomische hoogtepunten op u. Breng een bezoekje aan het Aziatische restaurant Izumi, smul van een sappige steak in het steakhouse Chops Grille of geniet van een prikkelende belevenis in de Champagne bar.

Spektakel of ontspanning?

Na een aangenaam hapje eten kunt u gerust even uitbuiken alvorens u het avondleven aan boord gaat verkennen. Beproef uw geluk in het Casino Royale, bewonder een spectaculaire in Broadwaystijl show in het theater, of drink een tropische cocktail bij de Viking Crown Lounge te midden van een 360 graden panoramisch uitzicht over de wereldzeeën. Wie juist op zoek is naar rust en ontspanning kan een goed boek lezen in de bibliotheek of zich laten verwennen bij de Vitality Spa. Zo kunt u zichzelf trakteren op een heerlijke massage en beautybehandeling of dompel onder in een van de whirlpools. Voor een complete make-over kunt u bij de winkels aan boord een nieuwe outfit scoren. Over kinderen hoeft u zich trouwens geen zorgen te maken aangezien er het Adventure Ocean Youth Program is met activiteiten voor elke leeftijdsgroep.