Cruises met de MS Astor

Huiselijke uitstraling, verfijnde gastronomie en luxe faciliteiten

Op het 4 sterren cruiseschip Astor van rederij Cruise en Maritime Voyages wordt u omringd door een intieme ‘country house style’ sfeer. Dit huiselijke karakter wordt benadrukt door de persoonlijke service van de crew, terwijl het luxe interieur stijl en klasse uitstraalt. Op dit onlangs gerenoveerde schip zijn bovendien moderne faciliteiten aanwezig die voor een onvergetelijke cruise zullen zorgen.

Verfijn uw keuze
1 Cruise MS Astor van Transocean
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Een persoonlijk en intiem avontuur

Ervaar het intieme ‘country house style’ karakter op het 4 sterren cruiseschip Astor van Cruise & Maritime Voyages. Dit luxe schip dat door het charmante interieur stijl en klasse uitstraalt, telt slecht 289 comfortabele hutten en suites. Ook de persoonlijke service van de professionele crew benadrukt de kleinschalige en huiselijke sfeer van dit cruiseschip. Dankzij de recente renovatie in 2010 zijn tijdens een cruise met de Astor alle moderne faciliteiten aanwezig die u kunt wensen. Daarnaast zorgt ook het dagelijkse entertainmentprogramma voor een brede lach op uw gezicht.

Entertainment gericht op volwassenen

De centraal gelegen Captain’s Club kan het bruisende hart van het luxe cruiseschip Astor worden genoemd. Elke avond kunt u hier swingen op de betoverende tonen van viool- en pianomuziek, terwijl aan de bar uw favoriete drankje wordt ingeschonken. Wie liever kennis maakt met de culinaire hoogtepunten die aan boord worden geserveerd, kan plaatsnemen in het formele Waldorf Restaurant of genieten van Italiaanse specialiteiten in restaurant Toscane. Het dagelijkse entertainmentprogramma is voornamelijk gericht op volwassenen. Elke avond vinden in de Astor Lounge spectaculaire theatershows of komische cabaretvoorstellingen plaats.

Massagebehandelingen en hersenkrakers

Tijdens een cruise van Kras met het luxe cruiseschip Astor is het mogelijk om lichaam en geest goed te verwennen dankzij de aanwezigheid van het Oasis wellness center. Hier kunt u tot rust te komen in de stomende sauna, een verfrissende duik in het zwembad nemen of stijve spieren los laten masseren tijdens een welverdiende massagebehandeling. Actievelingen kunnen tijdens een cruise met Astor het sportsdeck bezoeken. Sla hier bijvoorbeeld een balletje op het volleybalveld of de tennisbaan, terwijl u ook uw hersenen kunt kraken op het levensgrote schaakveld.