Cruise Turks- en Caicos Eilanden - Ontdek de vergeten tropische eilanden

Scheepswrakken en Koraalriffen

Ook voor wie nooit eerder van deze vergeten eilanden in de Atlantische Oceaan heeft gehoord, is een cruise naar de Turks- en Caicoseilanden een echte aanrader. Want hagelwitte zandstranden en kristalhelder zeewater op een tropisch eiland, wie wil dat nu niet? Ga tijdens een duikvakantie op Grand Turk op zoek naar groene murenen. En bewonder het scheepswrak van de Molasses Reef tijdens een dagtrip Cockburn Town.

Verfijn uw keuze
5 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

De vergeten Turks- en Caicoseilanden

Heeft u wel eens van de Turks- en Caicoseilanden gehoord? Nee? Dat is niet zo gek, want de tropische eilanden in de Atlantische Oceaan worden niet voor niets ook wel de vergeten eilanden genoemd. En dat is gek, want de tropische eilandjes niet ver van de kust van Florida, Cuba en de Dominicaanse Republiek zijn paradijselijk te noemen. Tijdens een cruise naar de Turks- en Caicoseilanden van Kras maakt u kennis met de exotische bezienswaardigheden van hoofdeiland Grand Turk. Struin door de smalle straatjes van Cockburn Town, in de 17e eeuw gesticht door kolonisten uit Bermuda. En breng een bezoek aan het Nationaal Museum, waar het 15e eeuwse scheepswrak Molasses Reef is tentoongesteld.

Heldere duikvakantie op Grand Turk

Hét hoogtepunt tijdens een cruise naar de Turks- en Caicoseilanden, zijn de parelwitte zandstranden van Grand Turk. Strijk neer op het Governor's Beach, waar het fijne witte zand langzaam in de kristalheldere Atlantische Oceaan afloopt. Het water is hier zelfs zó helder, dat u tijdens een snorkelvakantie op Grand Turk met gemak de kleurrijke papegaaivissen en sierlijke roggen tussen de koralen spot. Maar u kunt natuurlijk ook een van de ruim 40 dive sites rondom het tropische eiland uitzoeken, tijdens een duikvakantie op de Turks- en Caicoseilanden. Finbars Reef bijvoorbeeld, waar u met een beetje geluk gestreepte Nassautandbaarzen en groene murenen tegenkomt. Leuk om over na te praten aan boord van een luxe cruiseschip, op weg naar de volgende paradijselijke bestemming.

9,0
1 beoordelingen Cruises Turks- en Caicos Eilanden door reizigers van Kras