Cruises met de ms Volendam

Elegant en luxe cruiseschip met een bijzonder bloementhema

Op het 4 sterren cruiseschip MS Rotterdam heerst bijna een Nederlandse sfeer, dankzij het bijzondere tuinenthema dat het interieur van dit schip kleur geeft. Verder zijn er talloze faciliteiten aanwezig voor het hele gezin, waarbij zowel rustzoekers als sportievelingen een onvergetelijke cruise kunnen beleven. Bovendien zult u aan boord niets tekortkomen dankzij de specialiteitenrestaurants die talloze culinaire hoogstandjes serveren.

Een ‘flowerpower’ cruise

Een cruise gevuld met ‘flowerpower’! Op deze wijze is een vakantie met het 4 sterren cruiseschip MS Volendam van de Holland America Line waarschijnlijk het beste te beschrijven. De Nederlandse oorsprong van deze rederij is namelijk herkenbaar dankzij het tuinenthema dat overal terug komt in het interieur van dit elegante schip. Zo zijn de openbare ruimtes bekleed met een fleurig bloemenmotief, zijn de hutten gestoffeerd met kleurrijke bloempatronen en staan op het cruisechip talloze enorme vazen met chrysantboeketten. Bovendien zijn aan boord comfortabele cabines en luxe suites aanwezig, waardoor u tijdens deze cruisevakantie kunt slapen als een roos.

Sportief of ontspannen cruisen?

Niet alleen in uw comfortabele hut kunt u heerlijk ontspannen, ook in The Greenhouse Spa & Salon is het mogelijk om compleet tot rust te komen tijdens een cruise met het MS Volendam. Geniet in dit wellness center bijvoorbeeld van een bijzondere hydromassage, of laat al het ‘luie zweet’ verdwijnen in de stomende sauna’s. Voor actievelingen zijn er ook talloze faciliteiten aanwezig aan boord van dit luxe cruiseschip. Scoor bijvoorbeeld een driepunter op het openlucht basketbalveld, om vervolgens op het ‘Sports Deck’ een balletje te slaan op het tennisveld. Wie honger heeft gekregen van deze sportieve activiteiten kan terecht in één van de specialiteitenrestaurants, waar u eindeloos kunt smullen van culinaire hoogstandjes.

Een vakantie voor het hele gezin

Wie een onvergetelijke gezinsvakantie wil beleven, kan ook uitstekend kiezen voor een cruise met het cruiseschip MS Rotterdam. De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld knutselen en meedoen aan speurtochten in Club HAL, terwijl tieners zich perfect vermaken tijdens sport- en spelactiviteiten in The Loft. Laat u ook eens verleiden door de fonkelende lichten in de Casino Bar, bezoek een spectaculaire voorstelling in de Frans Hals Show Lounge, of neem langs het zwembad plaats met een tropische cocktail. ’s Avonds lijkt de discotheek Crow’s Nest de ‘place to be’, waar u onder het genot van een drankje kunt swingen op de hits die de DJ uit de speakers laat knallen.

1 Cruise met de ms Volendam van Holland America Line gevonden
Holland America Line
v
ms Volendam
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Land
Rederij
xHolland America Linev
Schip
xms Volendamv
Reisduur
Soort vakantie
xCruisev
Budget p.p.
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.