Cruises in Noord-Amerika

Van het historische Québec tot het bruisende New York

Verkent u straks tijdens een cruise Noord-Amerika als een ware ontdekkingsreiziger de imposante kuststeden van dit continent? Begin een cruisevakantie bijvoorbeeld in Canada, waar het cruiseschip aanmeert in indrukwekkende steden als Québec en Montréal. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cruisereis te maken door de Verenigde Staten. Vanaf het scheepsdek zal de moderne skyline van New York en het ‘Caribische’ karakter van Miami mogelijk spoedig de aandacht trekken.

Cruisereis langs de Canadese wereldsteden

De Amerikaanse en Canadese wereldsteden die u kunt ontdekken tijdens cruise Noord-Amerika zullen ongetwijfeld voor onvergetelijke vakantiemomenten zorgen. Het luxe 5 sterren cruiseschip van de Holland America Line vertrekt vanuit Québec, gelegen in het zuidoosten van Canada. Ga gerust eerst op excursie door het historische centrum, waar u kennis maakt met bezienswaardigheden die schitteren langs de St. Lawrence River. Zo zal La Citadelle mogelijk snel opvallen, aangezien deze vesting is gebouwd op de Cap Diamant heuvel. Struin eens over de zandstenen burchtmuren van dit fort voor een fraai panorama op de eeuwenoude barakken en gevangenissen. Wie gedurende een cruise Canada liever een moderne metropool bewondert, kan met de ms Maasdam op avontuur naar het zuidoostelijke Montreál. Vanaf de 234 meter hoge ‘Mount Royal’ heeft u een perfect uitzicht over het stadshart, dat wordt gevormd door met futuristische wolkenkrabbers en fonkelende torenflats.

Een schitterende cruisevakantie Amerika

In de Verenigde Staten lijkt alles nóg ‘bigger and better’ te zijn tijdens een cruise door Noord-Amerika. Met als absolute hoogtepunt de noordoostelijke stad New York. In het centrum kijkt u waarschijnlijk uw ogen uit op het Times Square plein, dankzij de lumineuze billboards en hypermoderne skyscrapers die een schitterend decor vormen. Het felgroene Vrijheidsbeeld zwaait u de volgende ochtend vriendelijk uit, wanneer het cruisechip vertrekt vanaf de cruiseterminal aan de Hudson-rivier. Bijkomen van alle indrukken kan tijdens een cruise Amerika van Kras in de zuidoostelijke stad Miami. Plof hier gerust neer langs de felblauwe Atlantische Oceaan op het hagelwitte strand van South Beach. De pastelgekleurde huizen in Art-Deco stijl en de wuivende palmbomen op de achtergrond zorgen op dit zandstrand bijna voor een ‘Caribisch’ vakantiegevoel.

6 Cruises door Noord-Amerika gevonden
Noord-Amerika
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Panamakanaal, Midden-Amerika en Aruba
Cruise Panamakanaal, Midden-Amerika en Aruba
per ms Nieuw Amsterdam
  • Inclusief vliegreis en transfers
  • 2 hotelnachten in San Diego met stadstour
  • Nú met gratis lunch en diner in specialiteitenrestaurant
  • 21 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 03-10-2017
Reisduur 21 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf3199
LG
Kerstshoppen New York & Caribbean cruise
Kerstshoppen New York & Caribbean cruise
per Norwegian Gem
  • Incl. vliegreis, transfers, hotelnachten en excursie
  • Vertrek en aankomst cruise New York
  • Nieuw: inclusief dranken en fooien!
  • 15 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 29-11-2017
Reisduur 15 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf2619
LG