Cruises met de Freedom of the Seas

Innovatieve faciliteiten en entertainment van wereldklasse

Laat u zichzelf verleiden tijdens een cruise met de Freedom of the Seas door dit ‘wonder van de maritieme techniek’? Aan boord van dit 4 sterren cruiseschip van Royal Caribbean International beleeft u een onvergetelijke cruisevakantie dankzij innovatieve faciliteiten. Bovendien zorgen de uitmuntende gastronomie en het entertainment van topkwaliteit ervoor dat het hele gezin niets tekort komt op dit luxe schip.

Het wonder van Royal Caribbean International

Het zal u tijdens een cruise met de Freedom of the Seas waarschijnlijk niets verbazen dat de Royal Caribbean International dit 4 sterren cruiseschip een ‘wonder van de maritieme techniek’ noemt. Dit cruiseschip is een van de grootste passagiersschepen ter wereld met hypermoderne innovaties die voor een onvergetelijke vakantie zorgen. De ruim 1.300 professionele bemanningsleden doen er bovendien alles aan zodat alle 3.634 passagiers een magische cruise beleven.

Sprookjesachtige cruise voor het hele gezin

Het hele gezin beleeft spectaculaire momenten tijdens een cruise met de Freedom of the Seas dankzij het entertainmentprogramma van wereldklasse. Voor kinderen is de DreamWorks Experience op dit varende vakantieparadijs letterlijk sprookjesachtig, aangezien het hier mogelijk is om animatiefiguren zoals Shrek en Kung Fu Panda in levende lijve te ontmoeten. Volwassenen genieten in het bijzonder van Broadway shows in het Arcadia Theatre, of tonen hun dansmoves in de Boleros Latin Lounge. Om in de exotische stemming te blijven geniet u van nacho’s en taco’s in het Sabor Modern Mexican restaurant. Of smul juist van overheerlijke hotdogs en hamburgers bij de snackbar Johnny Rockets.

Bijzondere sport- & wellnessfaciliteiten

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een cruise van Kras met de Freedom of the Seas dankzij talloze bijzondere sportfaciliteiten. Beklim bijvoorbeeld avontuurlijk de torenhoge klimmuur, toon uw kunsten op de indoor ijsbaan of bedwing de golven op de spectaculaire FlowRiders surfsimulator. Voor nog meer waterpret bezoekt u op dek 11 het spetterende H20 Zone waterpark. Of kijk ontspannen een film op het openluchtscherm naast het buitenzwembad. Wie echt goed tot rust wil komen, brengt een bezoek aan de Vitality Spa waar bubbelende jacuzzi’s en ontspannen massagebehandelingen uw lichaam en geest volledig in harmonie brengen.

2 Cruises met de Freedom of the Seas van Royal Caribbean gevonden
Royal Caribbean
v
Freedom of the Seas
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Land
Rederij
xRoyal Caribbeanv
Schip
xFreedom of the Seasv
Reisduur
Soort vakantie
xCruisev
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Met extra kortingTot € 50 p.p.
Cruise Spanje, Frankrijk en Italië
Cruise Spanje, Frankrijk en Italië
per Freedom of the Seas
  • incl. vliegreis en transfers
  • Vertrek & aankomst cruise Barcelona
  • O.a. naar Marseille, Napels en Rome
  • 8 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 24-09-2017
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1423
LG