Cruises met de Independence of the Seas

Schaatsen op de oceaan en zingende serveersters in de ‘diner’

De Independence of the Seas van de Royal Caribbean is ‘huge’. De proporties zijn Amerikaans en de nieuwe faciliteit zijn dat ook: surfend of schaatsend over de oceaan. Een ‘American Rock ’n Roll diner’ met zingende serveersters die uw hamburger brengen. Uniek is de mogelijkheid lezingen en ‘klasjes’ te volgens op gebied van allerlei onderwerpen.

The American way of cruising

Grootte is geen doel op zich, maar bij de Independence of the Seas vertaalt die grootte zich in veel voorzieningen op het gebied van eten en recreëren. De Independence is een van de grote cruiseschepen van de rederij Royal Caribbean International , een Amerikaanse rederij in het topsegment van de cruises. Het schip bevat innovaties die u bij andere rederijen niet snel tegen komt zoals een surfsimulator op een wildwaterbaan. Ook is er een ijsbaan waar spectaculaire schaatsshows worden opgevoerd en waar u zelf ook uw rondjes kunt schaatsen. En last but not least een jacuzzi die buiten het schip hangt zodat u al ‘borrelend’ boven zee van een adembenemend panorama kunt genieten.

Diner is always ready

De Independance of the Seas heeft een hoofdrestaurant dat zich uitstrekt over drie dekken. De zaal wordt gesierd door een enorme kroonluchter en is verder theatraal ingericht met balkons. Er zijn een aantal specialiteitenrestaurants aan boord zoals een steakhouse, het Italiaanse familierestaurant Giovanni’s en de ‘American diner’ Johnny Rockets. Dit laatstgenoemde restaurant is in stijl van de Rock ’n Roll-periode, waar zingende en dansende serveersters all American food serveren. Dus behalve intieme dinertjes à deux is er genoeg gelegenheid om met het hele gezin te eten. Zo ook in het buffetrestaurant in een van de topdekken waar u tijdens het eten kunt genieten van een schitterend uitzicht.

‘We’re here to entertain you’

Aan boord van de Independence of the Seas zijn aparte clubs voor de kinderen per leeftijd. Ouder én kind kunnen ook samen allerlei activiteiten ondernemen zoals spellen, sport en lezingen. Dat geldt ook voor de shows die in het grote theater worden opgevoerd. In dit 5 dekken hoge theater wordt jong en oud in vervoering gebracht. U kunt zelf uw vaardigheden op het gebied van koken verbeteren in een kookworkshop of schrijf u in om danslessen te volgen. De winkelliefhebbers zullen wandelend op de ruim 130 meter lange Royal Promenade met de vele winkels, restaurants en terrassen even vergeten dat ze op volle zee zitten.

1 Cruise met de Independence of the Seas van Royal Caribbean gevonden
Royal Caribbean
v
Independence of the Seas
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Land
Rederij
xRoyal Caribbeanv
Schip
xIndependence of the Seasv
Vertrekperiode
Reisduur
Soort vakantie
xCruisev
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.