Cruises met de Serenade of the Seas

Moderne faciliteiten en entertainment voor het hele gezin

Het luxe cruiseschip Serenade of the Seas kan bijna worden beschreven als een varend ‘hotel van kristal’? Dit 4 sterren schip van Royal Caribbean International heeft namelijk grotendeels een glazen exterieur, wat er verder voor zorgt dat het interieur een open en warm karakter kent. Bovendien zullen de moderne faciliteiten en spectaculaire entertainmentmogelijkheden zorgen voor een onvergetelijke cruisevakantie voor het hele gezin.

Een cruiseschip van ‘kristal’

Als een ‘hotel van kristal’ vaart het cruiseschip Serenade of the Seas sierlijk over de wereldzeeën. Dit luxe 4 sterrenschip van Royal Caribbean International kenmerkt zich namelijk door het bijzondere exterieur dat voor meer dan 50 procent is bedekt met fonkelend glaswerk. Hierdoor heeft het interieur bovendien een open en warm karakter en wordt de binnenzijde van het schip regelmatig sfeervol verlicht door de oranje zonnestralen. Verder zorgen de ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen voor een adembenemend uitzicht op de wereldzeeën, waardoor het mogelijk is om onvergetelijke momenten te beleven. De ruim 850 crewleden zullen zich 24 uur per dag inzetten om u gedurende deze cruisevakantie niets tekort te laten komen.

Cruise voor het hele gezin

Een cruise met de Serenade of the Seas is dankzij de talloze faciliteiten en entertainmentmogelijkheden uitermate geschikt voor een bijzondere gezinsvakantie. Kinderen zoeven bijvoorbeeld van de glijbaan in het Adventure Beach zwembad of doen mee met spannende games in de Adventure Ocean kidsclub. Terwijl volwassen een gokje wagen in Casino Royale, een ‘Broadway’ show bewonderen in het Tropical Theatre of in de authentieke English Pub nippen aan hun favoriete biersoort. Op culinair gebied kent dit luxe cruiseschip ook tal van mogelijkheden. Zo kunt u voor een verfijnde maaltijd plaatsnemen in het intieme restaurant Chef’s Table, of in de informele eetgelegenheid Rita’s Cantina smullen van overheerlijke taco’s en nachos.

Eindeloos genieten tijdens het cruisen

Wie na het smullen van deze culinaire versnaperingen in topvorm wil blijven tijdens deze cruise van Kras, kan aan boord van de Serenade of the Seas gebruik maken van de verschillende sportfaciliteiten. Echte avonturiers zullen waarschijnlijk op spectaculaire wijze de klimmuur willen bedwingen, maar u kunt natuurlijk ook uw conditie op peil houden door een rondje te rennen op het outdoor joggingparcours. Plons vervolgens gerust in de jacuzzi van de Vitality Spa om helemaal tot rust te komen, of laat uzelf in dit wellness center in de watten leggen tijdens een rustgevende aromatherapie.

1 Cruise met de Serenade of the Seas van Royal Caribbean gevonden
Royal Caribbean
v
Serenade of the Seas
v
Cruise
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vaargebied
Rederij
xRoyal Caribbeanv
Schip
xSerenade of the Seasv
Reisduur
Soort vakantie
xCruisev
Budget p.p.
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.