Disneyland Paris - Hotel inclusief entree tot park

De magie komt tot leven in de Franse hoofdstad

Tijdens een vakantie naar Disneyland® Paris kent fantasie geen grenzen! Zo is het mogelijk om te overnachten in een luxe sprookjeskasteel, waar u elke ochtend ontbijt met Disneyfiguren zoals Mickey Mouse en Donald Duck. Aangezien de hotels inclusief entree tot het Disney® Park zijn, heeft u vervolgens alle tijd om de spectaculaire shows en magische attracties van dit betoverende pretpark te ontdekken.

De magie van Disneyland® Parijs

Breng het kind in uzelf naar boven tijdens een autovakantie naar Disneyland® Paris! In dit recreatiepark in het noorden van Frankrijk komt de magie letterlijk tot leven. Maak kennis met tekenfilmfiguren zoals Mickey Mouse en Goofy, of ontdek een droomwereld in een van de vele attracties. Het is mogelijk om te overnachten in een van de bijzondere 4 sterren hotels die nabij het pretpark liggen. Zo is het ene hotelcomplex gebouwd in een feestelijke circusstijl, terwijl u ook kunt verblijven in een majestueus sprookjeskasteel. Bovendien zijn de hotels allemaal inclusief entree tot Disneyland® Park én het Walt Disney Studios Park. Hierdoor heeft u dus ruim de tijd om alle kinderdromen in vervulling te laten gaan in het prachtige 'Euro Disney'.

De fantasiewereld van Disneyland® Park

Wie een weekend in Disneyland Paris® doorbrengt zal ongetwijfeld een bezoek brengen aan het Disneyland® Park. In dit pretpark bevinden zich alle wereldberoemde attracties en shows die verdeeld liggen over vijf spectaculaire themagebieden. Maak in het Fantasyland-gebied bijvoorbeeld een boottochtje in de feeërieke waterattractie 'It's A Small World'. Zo reist u onder begeleiding van een vrolijke melodie langs alle continenten, waarbij u kleurrijke plekken als Hawaï, China en Australië ontdekt. Iets wat u eigenlijk niet mag missen tijdens een dagje Disneyland Paris® is de optocht genaamd Disney Stars on Parade. Gedurende deze sprookjesachtige muziekoptocht rijden de sierlijke paradewagens door het pretpark en kunt u vrolijk meedansen met levensechte Disney® figuren zoals Minnie Mouse, Aladin en Donald Duck.

De hoofdrol in Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park waant u zichzelf een tekenfilmfiguur, aangezien u midden op de set lijkt te zijn beland van de meest uiteenlopende films en series. Zo is het mogelijk om te dwalen door de filmsets van Disney Studio 1, waardoor u de hoofdrol lijkt te spelen in diverse Hollywood-blockbusters. Actieliefhebbers kunnen zichzelf laten meeslepen met de enerverende stuntshow ‘Moteurs… Action!’ waar de racende sportauto’s en motoren de meest spannende capriolen uithalen. In het nabijgelegen Disney Village kunt u vervolgens shoppen voor een leuk aandenken aan deze vakantie naar Disneyland® Parijs. Een uitstapje naar deze ‘Disneystad’ is feestelijk af te sluiten met de Buffalo Bill’s Wild West Show. Mickey Mouse en zijn vrienden verzorgen hier een ‘pistool zwaaiende’ arenashow, terwijl u geniet van 'Wild West-gerechten' als maiskolven en chili con carne.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Frankrijk
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Plaats
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
319 beoordelingen Disneyland Paris Frankrijk door reizigers van Kras