Onvergetelijke shows, spannende attracties en Disneyfiguren die tot leven komen vormen samen de ingrediënten van een vakantie Disneyland Parijs. Dit wereldberoemde pretpark ligt op een half uur rijden ten oosten van Parijs. Vanuit het themahotel met gratis shuttlebus staat u zo bij de ingang van het park. Ga op de foto met Mickey Mouse, bewonder de praalwagens tijdens de Parade en bewonder de vuurwerkshow bij het kasteel van Doornroosje.

De sprookjeswereld van Disneyland Parijs

Sprookjes komen tot leven tijdens een vakantie Disneyland Parijs. Dit meest bekende pretpark ter wereld ligt op 30 minuten rijden ten oosten van de Franse hoofdstad Parijs. Bij Kras verblijft u tijdens een weekend Disneyland Parijs in een luxe themahotel met gratis shuttlebus. U stapt voor de ingang van het droomkasteel de bus in om na een paar minuten voor de ingang van het pretpark uit te stappen. Laat de pret maar beginnen. Disneyland Parijs staat vooral bekend om de indrukwekkende shows en de spectaculaire Disneyparade. Tijdens deze optocht van kleurrijke praalwagens kunt u dansen met Mickey, Goofy en Doornroosje. Maar de wagens met sprookjesfiguren zijn op zichzelf ook al indrukwekkend genoeg. Bijkomen doet u in een van de vele restaurants. Altijd al eens een vorkje willen prikken met Sneeuwwitje of Donald Duck? In Disneyland Parijs worden sprookjes werkelijkheid!

De beste aanbiedingen naar magisch Disneyland

Achtbanen met spannende effecten en attracties waarbij u Spiderman en Indiana Jones achterna gaat, zijn maar een paar belevenissen tijdens een vakantie Disneyland Parijs. U vindt er zelfs boetieks, fitnessruimtes en spa's. Van verveling kan geen sprake zijn. Maar tijdens uw verblijf in Disneyland Parijs kunt u niet om de spectaculaire (avond) shows heen. De licht- en vuurwerkshow bij het sprookjeskasteel van Doornroosje is legendarisch. Ieder seizoen worden er wisselende shows gegeven zodat u iedere keer nieuwe herinneringen kunt maken. Bent u er klaar voor om de magie van Disneyland Parijs te beleven? Bekijk dan snel de goedkope aanbiedingen naar Disneyland van Kras, inclusief hotel én entree!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Parijs
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Plaats
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
571 beoordelingen Disneyland Paris Frankrijk Parijs door reizigers van Kras