Bij onze zuiderburen worden de bruisende badplaatsen aan de Noordzeekust en de sfeervolle steden met elkaar verbonden door goed begaanbare paden. Tel daar bij op dat ze in België gek zijn op fietsen en je hebt een fietsvakantie Vlaanderen te pakken. In deze noordelijkste provincie van België fiets je via de zandstranden van Knokke zo naar het romantische Brugge. Of kies voor een fietsreis Mechelen en proef van het Gouden Carolus bier.

'Op de trappers' door bruisend Vlaanderen

Het 'fietsgekke' België laat zich goed lenen voor een actieve vakantie dicht bij huis. Vooral de meest noordelijke provincie Vlaanderen is dankzij de goed begaanbare wegen en sfeervolle steden de ideale regio voor een fietsvakantie. Gent, Antwerpen en Brugge komen u vast bekend voor. Maar wat denkt u van Mechelen? In deze middeleeuwse stad kunt u tijdens een fietsvakantie Vlaanderen de Gouden Carolus-route rijden. Onderweg spot u vanaf de fiets dichte bossen, karakteristieke huizen en eeuwenoude paleizen. En stop onderweg vooral om te proeven van de 'Gouden Carolus'. D it Belgische biertje wordt gebrouwen in brouwerij Het Anker aan de Begijnhof in Mechelen. Brengt u daarna nog een bezoek aan de Sint-Romboutskathedraal? Deze gotische kathedraal heeft een bijzondere aanblik omdat de bouw van de toren nooit is voltooid.

Fietsen langs de bruisende Belgische Noordzeekust

In het westen van Vlaanderen vormen bruisende badplaatsen en brede zandstranden aan de Noordzeekust het decor. Via grassige duinen en gezellige strandpromenades fietst u hier van badplaats naar badplaats. En onderweg kunt u altijd even uitrusten op een van de uitgestrekte stranden of bij de gezellige Belgische café's. Vooral Knokke is dankzij het casino, de restaurants en de witte strandhuisjes aan de Zeedijk erg geliefd bij toeristen. Vanuit Knokke rijdt u tijdens een fietsvakantie Vlaanderen ook zo naar Brugge. De stad van de kanaaltjes en bruggen. Om ook de statige panden en geplaveide straatjes niet te vergeten. Brugge straalt romantiek uit. De bijnaam van de stad is niet voor niks 'Venetie van het Noorden'. Bekijk snel de verschillende fietsreizen door Vlaanderen van Kras!

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Vlaanderen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
10 beoordelingen Fietsvakantie België Vlaanderen door reizigers van Kras