Fietsvakantie Berlijn - Fiets door bruisend Berlijn en omgeving

Volg de mooiste fietsroutes langs de iconen van Berlijn

De Rijksdag, de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur: in de Duitse hoofdstad Berlijn is ontzettend veel te zien! Gelukkig fietst u tijdens een fietsvakantie in Berlijn over de vele fietspaden gemakkelijk naar de verschillende bezienswaardigheden. De 1.316 meter lange East Side Gallery bijvoorbeeld, het langste nog overgebleven stuk Berlijnse muur in het hart van de stad. Maar ook het prachtige paleis Sanssouci in Potsdam is niet ver!

Fiets langs de bezienswaardigheden van Berlijn

Dankzij een uitgebreid netwerk van fietspaden is de Duitse hoofdstad Berlijn prima op de fiets te verkennen. En dat is handig, want zo verkent u tijdens een fietsvakantie Berlijn in no time de talloze bezienswaardigheden!  Zo liggen op hele korte afstand van een centraal gelegen hotel van Kras onder andere beroemde highlights als de Rijksdag, Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor. Om ook de overblijfselen van de Berlijnse Muur niet te vergeten, die tot de Val van de Muur in 1989 dwars door het hart van de stad liep. Het langste nog overgebleven gedeelte van de Muur is de 1.316 meter lange East Side Gallery, die door verschillende kunstenaars is beschilderd. Ook de iconische 368 meter hoge Fernsehturm is tijdens een stedentrip Berlijn niet te missen. Tip van Kras: koop de toegangskaarten voor deze populaire attractie vooraf online. Zo hoeft u niet lang in de wachtrij te staan, voordat u vanaf de televisietoren van het adembenemende uitzicht over de stad kunt genieten.

Op de fiets naar het 'Versailles van Pruisen'

Ook net buiten de hoofdstad valt tijdens een fietsvakantie Berlijn van alles te beleven. In Potsdam bijvoorbeeld, waar zich het in opdracht van Frederik de Grote gebouwde Schloss Sanssouci bevindt. Dit sprookjesachtige slot wordt niet voor niets ook wel het 'Versailles van Pruisen' genoemd. En de grote trappen naast groene wijnranken, imposante fontein en schilderijen zijn nog lang niet alles. In Park Sanssouci bevinden zich behalve prachtige tuinen nog veel meer bijzondere gebouwen, zoals het 'Chinesisches Haus': een theepaviljoen waar tegenwoordig een porseleincollectie te bewonderen is. Om ook het 'Neues Palais' niet te vergeten dat onder andere beschikt over met goud gedecoreerde plafonds en maar liefst vier balzalen! Hierna kunt u, voordat u terug fietst naar een hotel in Potsdam, neerstrijken bij een van de gezellige cafés in de Mittelstrasse. Natuurlijk met 'Kaffee und Kuchen', die tijdens een fietsvakantie in Duitsland eigenlijk niet kunnen ontbreken!

Verfijn uw keuze
2 Actieve vakanties Berlijn
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie natuur rondom Berlijn en Potsdam
Fietsvakantie natuur rondom Berlijn en Potsdam
  • Populaire fietsreis met Nederlandse reisleiding
  • Gemakkelijke, vlakke routes door stad en natuur
  • Stadstour per fiets langs dé highligths van Berlijn o.l.v. een gids
  • 7 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 20-07-2019
Reisduur 7 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf539
I
8,2
52 beoordelingen Fietsvakantie Duitsland Berlijn door reizigers van Kras