Wie door de paarse heidevelden en golvende duingebieden fietst, begrijpt meteen waarom de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern zo'n geliefde bestemming is voor een actieve vakantie in Duitsland. Kijk tijdens een fietsvakantie Mecklenburg-Vorpommern vanaf de Moorochse uit over de helderblauwe Plauer See, of verken de lange kustlijn langs de Oostzee. En vergeet ook de historische bezienswaardigheden van steden als Rostock niet!

Natuurlijk Mecklenburg-Vorpommern

De prachtige natuur in het noordoosten van Duitsland leent zich uitstekend voor een fietsvakantie door deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. Rondom de Mecklenburger Seenplatte bijvoorbeeld, een van de grootste merengebieden van Duitsland! Beklim tijdens een individuele rondreis van Kras de uitkijktoren Moorochse voor een magisch uitzicht over de helderblauwe Plauer See, het omliggende veengebied en de paarse heidevelden. Of fiets tijdens een groepsreis langs de Oostzeekust, met lange gouden zandstranden en hoge golvende duinen. Niet zo gek dat Mecklenburg-Vorpommern bij natuurliefhebbers zo geliefd is!

Culturele bezienswaardigheden in Noord-Duitsland

Maar ook cultuurliefhebbers kunnen met een gerust hart een fietsvakantie Mecklenburg-Vorpommern boeken. Verschillende charmante steden en dorpjes vol historische bezienswaardigheden staan tijdens de rondreizen door Noord-Duitsland namelijk op het programma! Zo kunt u tijdens een stedentrip Rostock de middeleeuwse Marienkirche bewonderen: een belangrijk gebouw uit de Noord-Duitse baksteengotiek. Deze kerk is van binnen prachtig versierd met onder andere een bronzen doopvont en indrukwekkend astronomisch uurwerk. Vanaf de hoge toren heeft u bovendien een betoverend uitzicht over de oude binnenstad, omringd door hoge stadsmuren en poorten. Een van deze poorten, de Kröpeliner Tor, telt maar liefst zes verdiepingen! Bij Kras boekt u een fietsvakantie  Mecklenburg-Vorpommern inclusief verblijf, bagagetransport en fietsroutes.

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Mecklenburg-Vorpommern
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
  • Langs prachtige Hanzesteden en stranden
  • Met o.a. Wismar, Rostock en Lübeck
  • Verblijf in goede middenklasse hotels/pensions inclusief ontbijt
  • 8 dagen
Extra korting
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum25-04-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf569
K
7,7goed15 beoordelingenKaart
Bekijk reis
7,7
15 beoordelingen Fietsvakantie Duitsland Mecklenburg-Vorpommern door reizigers van Kras