U kent de schilderachtige plaatjes van paarse lavendelvelden en glooiende wijngaarden vast wel? Tijdens een fietsvakantie Provence komt dit plaatje in het zuiden van Frankrijk tot leven. Met de groene bergen van de Pyreneeën op de achtergrond fietst u hier de wijnroute om bij wijndomein 'Les Demoiselles' van rosé te proeven. Of fiets langs de indrukwekkende kloven en het azuurblauwe water van de Grand Canyon van Europa; De Gorges du Verdon.

Fietsen langs de wijnroute van de Provence

Een van de mooiste fietsregio's ter wereld moet de Provence zijn. Glooiende wijngaarden wisselen elkaar hier af met uitgestrekte lavendelvelden. En ook de panoramische routes dwars door de 'Grand Canyon van Europa' zijn adembenemend. Misschien kent u dit Zuid-Franse gebied wel van de Tour de France die hier jaarlijks doorheen trekt. Ga met Kras de professionele wielrenners achterna en ontdek tijdens een fietsvakantie Provence de charme van dit gebied. Zo zult u vanuit Saint-Tropez een tocht maken langs uitgestrekte wijnvelden, glooiende bergen en idyllische boslanen naar het wijndomein 'Les Demoiselles'. Hier staat een rondleiding én wijnproeverij op u te wachten met rosé wijnen uit de Provence. Santé!

Fietstocht naar de Grand Canyon van Europa

Wist u dat de 'Grand Canyon van Europa' in de Provence te vinden is? De Gorges du Verdon laat zich kenmerken door steile kloven, azuurblauw water van de rivier de Verdon én de vele kanoërs. Aan het uiteinde van de kloof bevindt zich het meer van Sainte Croix waar u omheen kunt fietsen. De uitzichten op de groene bergen van de Pyreneeën , het diepblauwe water en de vele bootjes zijn onvergetelijk. Vervolgens fiets u via het Plateau de Valensole zo naar de typische lavendelvelden van de Provence. U kent ze vast wel van de schilderachtige ansichtkaarten. Tijdens een fietsvakantie Provence kunt u de paarse lavendel met eigen ogen bewonderen en zelf jaloersmakende kiekjes schieten. Welke fietsreis door Frankrijk van Kras heeft uw voorkeur?

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Provence
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,6
5 beoordelingen Fietsvakantie Frankrijk Provence door reizigers van Kras