Uitgestrekte natuurgebieden, bourgondische steden en culturele trekpleisters passeren de revue tijdens een fietsvakantie Noord-Brabant. Dankzij de vele uitgezette routes is Brabant een fietsprovincie bij uitstek. Pak de E-bike er maar bij en verken Nationale Parken als de Loonse en Drunense Duinen of de Hoge Kempen. Of trap op uw eigen vertrouwde fiets naar Den Bosch waar de gotische Sint-Janskathedraal en sfeervolle terrasjes wachten.

Fietsen door de natuur van Noord-Brabant

In het bourgondische Noord-Brabant draait het allemaal om sfeervolle steden en kleurrijke natuurgebieden. En dankzij de glooiende paden en uitgezette routes is Brabant een geliefde fietsprovincie. Bij Kras zult u tijdens een fietsvakantie Noord-Brabant Nationale Parken als de Loonse en Drunense Duinen ontdekken. Om daarna op een terras in Den Bosch te genieten van een Bossche Bol en La Trappe biertje. Maar fietsen langs de groene heuvels, blauwe meren en heidevelden van Nationaal Park Hoge Kempen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit natuurpark ligt in België waardoor u tijdens de singlereis al fietsend de grens oversteekt. Bij Kras kunt u zelfs een fietsvakantie inclusief E-bike boeken en zo vele kilometers maken door de natuur van Noord-Brabant. Ondertussen zorgt het bagagetransport dat uw spullen bij de volgende accommodatie gebracht wordt. 

Het bourgondische leven in Den Bosch

Dankzij steden als Den Bosch en Tilburg én parken zoals De Beekse Bergen en de Efteling is Noord-Brabant een ideale provincie voor een dagje uit. Maar ook tijdens een fietsvakantie Noord-Brabant kunt u actief doen in de natuur afwisselen met het bezoeken van culturele bezienswaardigheden. Zet eens koers naar de Sint-Janskathedraal in Den Bosch en vergaap u aan de bijzondere luchtboog-figuren en gotische versieringen van deze imposante kerk. Bijkomen van het fietsen doet u op een van de sfeervolle terrasjes die in de straatjes rondom de Grote Markt te vinden zijn. Proeven van een Bossche Bol is eigenlijk een must. Dit gebakje behoort tot cultureel erfgoed van Den Bosch. Het bourgondische leven viert hier dan ook hoog tij.

Verfijn uw keuze
5 Actieve vakanties Noord-Brabant
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fietsvakantie Het Land van Maas & Waal
Fietsvakantie Het Land van Maas & Waal
  • Fraai gelegen hotel met uitstekende keuken
  • Op de fiets langs de rivieren de Maas en Waal
  • Ontdek Zaltbommel, Den Bosch & de Betuwe
  • 4 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-08-2019
Reisduur4 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 0,00 per boeking
vanaf229
K
8,2
127 beoordelingen Fietsvakantie Nederland Noord-Brabant door reizigers van Kras