De uitgestrekte duingebieden, polders en natuurlijk vele fietspaden maken Zeeland tot een ideale bestemming voor een fietsvakantie. Fietsend over de dijken langs de Westerschelde komt u tijdens een fietsvakantie in Zeeland tussen de tureluurs en strandplevieren helemaal tot rust in Nederland. En vergeet ook de bezienswaardigheden van steden als Terneuzen niet. Het glas in lood van de Grote Kerk is het bewonderen zeker waard.

Fietsvakantie aan de Westerschelde

De schilderachtige kusten aan de Noordzee, uitgestrekte duingebieden en pittoreske dorpjes zorgen voor fraaie panorama's tijdens een fietsvakantie Zeeland. De waterrijke provincie in het zuidwesten van Nederland wordt niet voor niets ook wel 'fietsprovincie' genoemd! Volg vanuit het hotel in Terneuzen de inbegrepen fietsroutes door de polders en over de dijken langs de brede Westerschelde. Hier kunt u tijdens een actieve vakantie in Zeeland van Kras in alle rust genieten van de beschermde natuurgebieden. Grote kans dat u onderweg scholeksters, tureluurs en strandplevieren tegenkomt. En met een beetje geluk spot u op een van de zandplaten zelfs zeehonden!

Monumentale bezienswaardigheden in Terneuzen

Tijdens een fietsvakantie in Zeeland kan ook een bezoek aan een van de vele gezellige plaatsen niet ontbreken. Zo vindt u in de oude binnenstad van Terneuzen verschillende monumentale bezienswaardigheden. Struin langs de oude woningen aan het smalle Tuinpad en de arbeiderswoningen aan de Vissteeg. En breng een bezoek aan de Grote Kerk met de imposante kroonluchters en kleurrijke gebrandschilderde ramen. Ook hebben 17e-eeuwse grafstenen van lokale notabelen, opgegraven tijdens werkzaamheden, een plekje achter de kerk gekregen. Aan het einde van de middag kunt u tijdens een fietsweekend in Zeeland een fietstocht maken over de Scheldeboulevard. Hier is het heerlijk uitwaaien, met uitzicht op de bootjes in de jachthaven. Om daarna van mosselen te genieten tijdens het optionele diner in het restaurant van het hotel in Terneuzen. Zo krijgt u weer volop energie tijdens een fietsvakantie in Zeeland van Kras!

Verfijn uw keuze
4 Actieve vakanties Zeeland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
70 beoordelingen Fietsvakantie Nederland Zeeland door reizigers van Kras