Van fietsroutes volgen door het Nationale Park Donau Auen tot aan het fietsen naar het keizerlijke paleis Hofburg. Tijdens een fietsvakantie Wenen combineert u stad en natuur! Wees actief tijdens een fietstocht langs de Donau, waardoor u naar het centrum van de Oostenrijkse hoofdstad fietst. Stal hier gerust de fiets en kom tot rust op een terras in het 'Stadtpark' met een stuk Sachertorte. In keizerstad Wenen beleeft u het!

De mooiste fietsroutes naar Wenen

Al fietsend keizerstad Wenen bezoeken en tegelijkertijd de natuurrijke omgeving rondom deze hoofdstad van Oostenrijk bezoeken. Tijdens een fietsvakantie Wenen combineert u deze historische stad met een van de mooiste park van Centraal Europa: Nationaal Park Donau Auen. Fiets door een groen palet aan dichte bossen, kabbelende meertjes met zandbanken en bloeiende heidevelden. Terwijl u langs rivier de Donau naar het centrum van Wenen fietst, kunt u een stop maken bij 'Schloss Belvedere' en de 'Karlskirche' voordat u incheckt bij het comfortabele hotel in het centrum. En vergeet niet om even bij te komen en uw benen uit te strekken bij Hotel Sacher. Geniet hier tijdens een fietspauze van een kopje Wiener Melange en proef van de chocolade Sachertorte!

Fiets door de geschiedenis van Wenen

In de Oostenrijkse hoofdstad zijn er genoeg bezienswaardigheden te bewonderen tijdens een fietsvakantie Wenen. 'Fiets' terug naar tijd van prinses Sisi en bezoek het keizerlijke Hofburg-paleis. Beginnend op het Michaelerplatz, krijgt u meteen de meest imposante aanblik van het paleis. De witte vleugel met Romeinse zuilen en beelden van Hercules met bovenop een grote koepel met gouden details. Langs paardenkoetsen loopt u via de grote poort naar binnen, waar u bezienswaardigheden als de Spaanse Rijschool kunt zien. Of adem even de natuur in tijdens een fietsvakantie Wenen in een van de vele stadsparken. Tip van Kras: bezoek paleistuinen ‘Volksgarten’ en ‘Burggarten’ vlak achter de Hofburg. Loop tussen een grote bloemenzee van rozen of ontspan op het gras tussen de lokale bewoners. En vergeet ook niet het beeld van componist Mozart te bezoeken, die vele jaren in Wenen heeft gewoond en klassieke muziek in deze stad groot heeft gemaakt.

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Wenen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie Donau Radweg van Passau naar Wenen
Fietsvakantie Donau Radweg van Passau naar Wenen
  • Ontspannen fietsen over vlakke, autovrije paden langs de Donau
  • Gezellige groepsreis met NL'se reisleiding
  • Op de pedalen naar o.a. Melk, Dürnstein en Wenen
  • 9 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum12-09-2020
Reisduur9 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf859
I
8,5geweldig89 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,5
89 beoordelingen Fietsvakantie Oostenrijk Wenen door reizigers van Kras