Tijdens een fly-drive Baltische Staten kunt u de middeleeuwse steden en groene landschappen van Letland, Estland en Litouwen ontdekken. Deze Oostzeelanden zijn nog onontdekt en daardoor de ideale bestemming voor rustzoekers. Zo stapt u in de steden Tallinn en Kaunas een middeleeuws decor binnen van geplaveide straatjes, rijk gedecoreerde kerken en kleurrijke pakhuizen. Of strek uw benen tijdens een excursie door het Nationaal Park Gauja.

Rondreis door de onontdekte Baltische Staten

Kleurrijke paleizen, oude handelshuizen en geplaveide straatjes vormen samen met groene valleien en kronkelige rivieren het decor in de Baltische Staten. Deze Oostzeelanden zijn nog redelijk onontdekt en daardoor kunt u tijdens een fly-drive Baltische Staten in alle rust door Letland, Estland en Litouwen rijden. Tijdens de rondreis per huurauto zult u een bezoek brengen aan de steden Tallinn, Riga en Vilnius. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen tijdens het rondrijden door de Baltische Staten. Zo stapt u in de hoofdstad van Estland, Tallinn, zo de middeleeuwen binnen. Binnen de stadsmuren van Tallinn kunt u de pastelkleurige huizen, de St. Olav's kerk met zijn 124 meter hoge toren en de vele pleinen met eigen ogen bekijken. Overigens is het stadshart van Tallinn grotendeels autovrij, dus de huurauto moet u buiten de middeleeuwse muren parkeren.

Reis door 'middeleeuws' Litouwen

Tijdens een fly-drive Baltische Staten zult u een bezoek brengen aan Vilinus, de hoofdstad van Litouwen. Minder bekend, maar misschien nog wel mooier is de tweede stad van het land genaamd Kaunas. Ook hier wacht een decor van oude vestingwerken, barokke kerken en rijk gedecoreerde vakwerkhuizen. Vooral het stadhuis  in Kaunas is dankzij de gotische en barokke bouwstijl erg bijzonder. Het is niet voor niks dat dit witte gebouw vanwege zijn elegantie ook wel 'de witte zwaan' wordt genoemd. Wist u trouwens dat Kaunas ook een modern gedeelte kent? Dankzij de vele bruisende terrasjes en winkels aan de Laisves Aleja staat deze straat bekend als 'de Ramblas van Kaunas'. De ideale plek om tijdens de rondreis even bij te komen van alle indrukken met een glaasje 'Stakliškės'; lokale honinglikeur.

Ontdek het 'Zwitserland van Letland'

In Letland kunt u tijdens een fly-drive Baltische Staten een bezoek brengen aan de hoofdstad Riga. Maar u kunt er ook voor kiezen om de groene natuur van Letland te verkennen in het Nationaal Park Gauja. Tijdens de rondreis zult u overnachten in de stad Sigulda die midden in dit natuurpark ligt. Bosrijke heuvels, imposante rotsformaties en diepe valleien vormen hier samen met de Gaujarivier het decor. Om de grotten met rotstekeningen niet te vergeten. De ideale plek om de auto even uit te stappen en uw benen te strekken tijdens een wandeling. Of stap in de naastgelegen stad Krimulda de kabelbaan in die u van de ene kant van de rivier naar de andere brengt. Onderweg wacht een panoramisch uitzicht over het bergachtige Gauja-park dat ook wel het 'Zwitserland van Letland' wordt genoemd.

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Baltische Staten
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Baltische Staten
Fly-drive Baltische Staten
  • All-inclusive autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Prachtige drielandenreis met Tallinn, Riga en Vilnius
  • Proef de historie en unieke sfeer in deze hippe steden
  • 14 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-10-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf930
GK
8,1
erg goed51 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,1
51 beoordelingen Fly-drive Baltische Staten door reizigers van Kras