Fly-drive Costa Rica - Natuurrijke vakantie in Centraal-Amerika

Van de jungle in Tortuguero tot het paradijselijke Manuel Antonio

Voor natuurliefhebbers zijn de jungles van Costa Rica een paradijs op aarde. Bekijk de tropische regenwouden en de kleurrijke dieren met eigen ogen tijdens een fly drive Costa Rica. Zie hoe de lederschildpad zijn eitjes legt in het Tortuguero National Park. Of treed in de voetsporen van de cowboys bij de graslanden van Rincón de la Vieja. Ontspannen kan op de bountystranden en idyllische baaien van het Nationaal Park Manuel Antonio.

Rondreizen door de regenwouden van Costa Rica

Ongerepte regenwouden en een bonte verzameling dieren vormen het decor in Costa Rica. Dit land in Centraal-Amerika is een waar paradijs voor de natuurliefhebber. Tijdens een fly-drive Costa Rica kunt u de jungle op eigen tempo ontdekken per huurauto. Zo brengt de individuele rondreis u naar Tortuguero National Park in het oosten van het land. Dit natuurpark dankt zijn gezicht aan zijn vele kanalen, mangroven, gifgroene kikkers en schildpadden. De groene zeeschildpad en de lederschildpad komen tussen juli en oktober hier aan de strandjes aan land om te broeden. Tijdens een fly drive Costa Rica kunt u een nachtexcursie boeken en dit spektakel onder leiding van een gids met eigen ogen bekijken.

De cowboys achterna in Rincón de la Vieja

Tijdens een fly-drive Costa Rica zult u ook een bezoek brengen aan Rincón de la Vieja in het noorden van het land. Dit landelijke gebied wordt dankzij de ‘sabaneros’ cowboys en de graslanden met grazende koeien ook wel de vee-en cowboyprovincie van Costa Rica genoemd. In de directe omgeving ligt echter ook een tropisch oerwoud die gedurende een excursie per paard te verkennen is. U zult woudreuzen passeren, slingerende brulapen kunnen spotten en idyllische watervallen bekijken. Sluit de tocht gerust af in een natuurlijke spa met het inheemse Chorotega ritueel. Terwijl u wordt ondergedompeld in de bubbelende modderpoelen en de stomende baden, voelt u zichzelf helemaal tot rust komen tijdens een rondreis Costa Rica.

Zonvakantie in de jungle van Manuel Antonio

Wist u dat er in Costa Rica ook sprookjesachtige bountystranden te vinden zijn? In het Nationaal Park Manuel Antonio wacht een combinatie van hagelwitte zandstranden, paradijselijke baaien en tropisch oerwoud. Manuel Antonio ligt in het westen van Costa Rica aan de Pacifische kust. Tijdens een fly-drive Costa Rica kunt u een wandeling maken door de jungle om vervolgens uit te rusten op een van de verborgen strandjes. Spot toekans, orchideeën en doodshoofdaapjes terwijl u vanaf Playa Las Gemelas uitkijkt over de azuurblauwe Stille Oceaan. De indrukwekkende rotsen en donkergrijze grotten maken het decor van de gelijknamige baai compleet.

2 Fly-drives naar Costa Rica gevonden
Costa Rica
v
Fly-drive
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,4
Beoordeling Fly-drive Costa Rica door reizigers van Kras
Gebaseerd op 52 reviews