Ten zuiden van Spanje een vakantiegevoel met een Brits tintje ervaren? In de Engelse enclave Gibraltar is het mogelijk! Trotseer de toonaangevende Rots vanwaar u Marokko kunt zien liggen en u tussen de enige wilde apen van Europa wandelt. Of rijd tijdens een fly-drive Gibraltar   met de huurauto naar het meer dan 50 kilometer lange ondergrondse tunnelstelsel. Unieke ervaringen tijdens een voordelige individuele rondreis van Kras!

Engels Gibraltar in Spanje

Omgeef uzelf tijdens een fly-drive Gibraltar in een 'stukje Engeland' in het zuidelijkste puntje van Spanje. In dit unieke gebied in Europa ervaart u zowel een Brits als Spaans vakantiegevoel! Hoewel de mensen in Gibraltar inmiddels aan de rechterkant rijden, wordt het straatbeeld gekleurd door de rode dubbeldekkers. Gibraltar staat vooral bekend om de straat van Gibraltar waarmee u per ferry in een wip voet aan aarde zet in Marokko. Deze zee-engte ziet u tijdens een fly-drive Gibraltar op de toonaangevende kalkstenen rots van Gibraltar die vanuit het niets lijkt op te doemen. Met een kabelbaan kunt u deze 426 hoge berg trotseren. Niet alleen kunt u met helder weer Afrikaanse huisjes zien aan de overzijde, maar bevindt u zich ook tussen de enige wilde apen van Europa. Wie weet poseren ze wel voor u op een foto!

Vanuit zonnig Andalusië naar historisch Gibraltar

Tijdens een individuele rondreis door het zonnige Andalusië reist u per auto door het zuidelijke Spanje, waarbij u overnacht in hotels vlakbij de steden die u aandoet. Een excursie per huurauto naar Gibraltar is dus eenvoudig gemaakt! Wat u zeker niet mag missen zijn de grotten die in de 'Rots van Gibraltar' te vinden zijn. Over de jaren heeft regenwater gaten gesleten in de rots die u nu kunt bezoeken, zoals de Saint Michel grot. Dwaal tijdens een warme dag rond in dit netwerk aan grotten om heerlijk af te koelen. En laat u verwonderen door een stelsel aan stalagmieten die soms bruin gekleurd zijn door het regenwater. Tip van Kras: rijd tijdens een fly-drive Gibraltar met de huurauto door het meer dan 50 kilometer lange tunnelstelsel, zoals de Second World War Tunnels. Deze tunnels zijn gebouwd door het Britse leger en hier hebben duizenden soldaten jaren gewoond in een ondergrondse stad. Bekijk snel de voordelige fly-drives naar Gibraltar van Kras!

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Gibraltar
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
229 beoordelingen Fly-drive Gibraltar door reizigers van Kras