Wie aan vakantie in Griekenland denkt, denkt misschien al meteen aan de imposante bezienswaardigheden uit het oude Griekenland. Dat komt goed uit, want tijdens een fly-drive Peleponnesos komt u tal van deze beroemde trekpleisters tegen! Van de overblijfselen van de 'Tempel van Hera' in Olympia. Tot de opgravingen in Mycene. Maar ook de gouden zandstranden aan de Middellandse Zee staan tijdens een rondreis op het programma!

Reis door het oude Griekenland

Van de oude tempels in het Griekse Olympia tot de beroemde opgravingen van Mycene: tijdens een fly-drive Peleponnesos kunt u kennismaken met de schatten van het oude Griekenland. En dat geheel op eigen tempo, want de rondreis inclusief autohuur en overnachtingen mag dan voor u geregeld zijn: de precieze route over het Zuid-Griekse schiereiland bepaalt u zelf! De verdere invulling van het programma ook. Zo kunt u vanuit een hotel van Kras in Pylos u een wandeling maken langs de kleine huisjes van het pittoreske vissersplaatsje, met kenmerkende witte gevels en blauwe accenten. Maar ook luieren op het gouden Gialova Beach aan de helderblauwe baai van Navarino behoort tot de mogelijkheden. En in kustplaatsje Tolo kunt u vanaf een terrasje aan de haven genieten van de dobberende vissersbootjes. Of op Tolo Beach voelen hoe warm het heldere water van de Middellandse Zee is.

Oude Griekse heiligdommen

Een aantal beroemde bezienswaardigheden kunt u tijdens een fly-drive Peleponnesos eigenlijk niet overslaan. Olympia bijvoorbeeld: geboorteplaats van de Olympische Spelen. Hier vindt u tal van imposante heiligdommen. De resten van de Tempel van Hera bijvoorbeeld, de plaats waar de olympische fakkel met behulp van zonnestralen ontstoken wordt. Ook de archeologische opgravingen van Mycene zijn tijdens een vakantie in Griekenland een bezoek meer dan waard. Hier ontdekt u tijdens de individuele rondreis onder andere de Leeuwenpoort. In deze poort uit de 13e eeuw voor Christus zijn de gehouwen leeuwinnen nog verbazingwekkend goed zichtbaar. Door de fundamenten van de verschillende Myceense huizen en grafcirkels kunt u bovendien een beter beeld krijgen van hoe men hier vroeger leefde.Reist u straks door de tijd tijdens een voordelige vakantie in Peleponnesos?

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Peloponnesos
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
64 beoordelingen Fly-drive Griekenland Peloponnesos door reizigers van Kras