Fly-drive Groot-Brittannië - Inclusief hotel, vlucht en huurauto!

Reis per huurauto door Groot-Brittannië en verblijf in charmante hotels

Tijdens een fly-drive Groot- Brittannië kunt u op ontdekking in zowel Engeland als Schotland en Ierland. Zo ontdekt u in Schotland de diepe lochs en de indrukwekkende Hooglanden. In Engeland vormen pittoreske cottages, schilderachtige vissersdorpjes en bruisende badplaatsen het decor. Of stap in de huurauto en reis naar Londen. En in Ierland rijdt u via de Antrim Coast Road langs indrukwekkende kliffen.

De lochs en Hooglanden van Schotland

Sprookjesachtige natuurgebieden in Ierland, de mythes en legendes van Schotland en pittoreske dorpjes in Engeland vormen samen de ingrediënten van een fly-drive Groot- Brittannië. Zodra u de Noordzee oversteekt wacht een afwisselende rondreis waarbij alle hoogtepunten aan bod komen. Wat dacht u van de Schotse hooglanden en de beroemde lochs? Zo kunt u in Schotland niet om Loch Ness heen. Misschien spot u Nessie wel in dit donkerblauwe meer. Laat tijdens een fly-drive Schotland de auto ook eens staan voor een rit in de Jacobite Steam Train, bekend als de Zweinstein Express uit de Harry Potter-films. Het uitzicht op de groene bergen, diepe ravijnen en kabbelende beekjes van de Hooglanden is vanaf het beroemde Glenfinnan viaduct onvergetelijk.

Indrukwekkende panorama's aan de Ierse kust

Ook in Ierland zullen indrukwekkende natuurgebieden de revue passeren tijdens een fly-drive Groot- Brittannië. Kies bijvoorbeeld voor een rit over de Antrim Coast Road dat wordt gezien als een van de mooiste autowegen ter wereld. Deze weg slingert niet alleen door groene valleien vol grazende schapen, maar ook langs de hoge kliffen aan de Ierse kust. De benen strekken doet u tijdens een wandeling over Gobbins Cliff Path. Dit 3,5 km lange wandelpad voert u door tunnels, rotsen en hangbruggen. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en de kliffen met papegaaiduikers zult u niet snel vergeten. Stap vervolgens de huurauto weer in voor een rit naar de Dark Hedges. Deze weg wordt omgeven door hangende bomen wat een sprookjesachtig plaatje oplevert tijdens de autorondreis.

Met de huurauto door Engeland

Wie aan Engeland denkt zal ook al snel aan Londen denken. De hoofdstad van Groot- Brittannië is dankzij de beroemde bezienswaardigheden een geliefde stad voor een stedentrip. Tijdens een fly-drive Groot- Brittannië kunt u de stad verkennen met een huurauto en verblijft u in een comfortabel hotel nabij Londen. Maar koers zetten naar de pittoreske kust van Engeland behoort ook tot de mogelijkheden. Vooral Brighton staat dankzij het gouden strand en de pier vol kraampjes met 'fish and chips' bekend als bruisende badplaats. Meer een liefhebber van schilderachtige vissersdorpjes, azuurblauwe baaien met dobberende bootjes en cottages die dienst doen als kunstgalerie en 'teashop'? Dan zult u zich prima vermaken tijdens het rondrijden op het schiereiland Cornwall!

Verfijn uw keuze
10 Fly-drives Groot-Brittannië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Schotland Compleet
Fly-drive Schotland Compleet
  • Fijn, inclusief All-in autohuur, €0 eigen risico
  • Inclusief Historic Scotland Explorer Pass
  • Alle hoogtepunten van Schotland in één fly-drive
  • 13 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-11-2019
Reisduur13 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1082
GK
Fly-drive Beautiful Britain
Fly-drive Beautiful Britain
  • Een aaneenschakeling van hoogtepunten
  • Engeland, Schotland en Wales
  • All-inclusive autohuur inbegrepen
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-11-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1129
GK
8,2
237 beoordelingen Fly-drive Groot-Brittannië door reizigers van Kras